To je to što me zanima!

Cro A Porter: Plinske maske na manekenkama golih grudi

Vojnički krojevi, pokrivena lica, gojzerice i gole grudi bili su iznenađenje nakon niza romantičnih i lepršavih te koketne francuske glazbe kreatora koji su prethodili
Vidi originalni članak

Na posljednjoj večeri Cro A Portera svoje radove predstavio je i Vedran Sardelić koji je šokirao kolekcijom prepunom plinskih maski i prozirnih materijala na manekenkama koje su stupale uz militantni rock.

Vojnički krojevi, pokrivena lica, gojzerice i gole grudi bili su iznenađenje nakon niza romantičnih i lepršavih krojeva te koketne francuske glazbe kreatora koji su prethodili. Padanje i posrtanje nekih manekenki, od kojih je jedna čak na pisti skinula cipele, direktor Viktor Drago pripisuje neiskustvu i tremi mladih djevojaka, a ne komadićima crne gume kojima je bila prekrivena cijela pista.

- Jako sam zadovoljan iz dva razloga, prvo ovo je 13. rođendan Cro A Portera i 26. sezona, a drugo jer smo uspješno uspjeli pokazati talente još mladih umjetnika - rekao je Viktor Drago. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • BIJAable 20.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 20.10.2015.

    Obijest, višak vremena i novca....

  • ella123xD 19.10.2015.

    Ideja mu je došla dok je vršio veliku nuždu .....Praktično i ..lijepo" istovremeno.Genijalac!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare