To je to što me zanima!

Croucheva Abbey spakira samo dvije lijeve, pa što!

Zaručnica nogometaša Petera Croucha, Abbey Clancy razodjenula se sasvim gola te je snimila seksepilni editorijal za američki časopis Loaded
Vidi originalni članak

Iako su obožavatelji već dobro upoznali zamamno tijelo Abbey Clancy (24) jer za život zarađuje pozirajući u rublju, tek u muškom časopisu Loaded skinula je sve sa sebe. Manekenkin zaručnik, nogometaš Tottenhama Peter Crouch (29), još nije komentirao fotografije. Abbey ga je nedavno pakirala za prijateljsku utakmicu s Egiptom i u torbu mu stavila dvije lijeve cipele.
Peter je to primijetio tek kad se ukrcao u autobus koji je reprezentativce vozio iz kampa na Wembley. Pretražili su cijeli kamp i uspjeli naći desnu cipelu broj 47. Nogometaš nije puno prigovarao zaručnici.

Tijekom SP-a u nogometu 2006. objavljene su nekoliko godina stare fotografije Abbey, tada tinejdžerice koja je imala rock bend, kako šmrče kokain. Peter Crouch faksom ju je obavijestio da prekidaju te izdao priopćenje u kojem se ograđuje od nje tvrdeći da im je veza bila kratka i neozbiljna. Abbey se osramoćena vratila kući. Par je nekoliko mjeseci poslije opet bio zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • perky 26.04.2010.

    to mu je zzato sto je s manekenkom da je s nekom seljankom ona bi mu i sendvic spremila

  • lexi 26.04.2010.

    ovaj englez je definitivno jedan od najružniji ljudi koje sam vidila ,čak je i mr.Bean ljepši

Komentiraj...
Vidi sve komentare