To je to što me zanima!

Crowe zbog požara nije došao na dodjelu Zlatnih globusa...

Moramo djelovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati naš planet kao jedinstveno i nevjerojatno mjesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, izjavio je Crowe
Vidi originalni članak

Glumac Russell Crowe (45) zbog požara u svojoj Australiji nije bio prisutan na dodjeli Zlatnih globusa na kojoj je nagrađen za ulogu u miniseriji 'The Loudest Voice'. 

Crowe je u vrijeme dodjele u Australiji štitio svoju obitelj i dom od požara koji su prekrili državu, otkrila je voditeljica ceremonije Jennifer Aniston (50). No glumac je u odsutnosti pripremio govor u kojem je osudio one u vladi koji opetovano odbacuju utjecaje klimatskih promjena. 

- Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posljedica klimatskih promjena - poručio je glumac preko Aniston koja je pročitala njegovu poruku. 

- Moramo djelovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati naš planet kao jedinstveno i nevjerojatno mjesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, hvala vam - zaključio je Crowe, nagrađen za ulogu pokojnog čelnika Fox Newsa Rogera Ailesa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • prokurator 06.01.2020.

    australci nisu htjeli potpisasti klimatski sporazum. ovo dođe kao božja kazna.

  • Borna.2 06.01.2020.

    Nema sumnje da je ovo posljedica klimatskih promjena kažeš? Ok, ali zašto je onda policija u Australiji uhitila 20-ak osoba zbog podmetanja ovih požara?

  • 06.01.2020.

    Premalo pametnih i savjesnih , previse pohlepnih. Stvarnost, nazalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare