Show

Komentari 10

Crowe zbog požara nije došao na dodjelu Zlatnih globusa...

Crowe zbog požara nije došao na dodjelu Zlatnih globusa...

Moramo djelovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati naš planet kao jedinstveno i nevjerojatno mjesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, izjavio je Crowe

Glumac Russell Crowe (45) zbog požara u svojoj Australiji nije bio prisutan na dodjeli Zlatnih globusa na kojoj je nagrađen za ulogu u miniseriji 'The Loudest Voice'. 

Crowe je u vrijeme dodjele u Australiji štitio svoju obitelj i dom od požara koji su prekrili državu, otkrila je voditeljica ceremonije Jennifer Aniston (50). No glumac je u odsutnosti pripremio govor u kojem je osudio one u vladi koji opetovano odbacuju utjecaje klimatskih promjena. 

- Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posljedica klimatskih promjena - poručio je glumac preko Aniston koja je pročitala njegovu poruku. 

- Moramo djelovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati naš planet kao jedinstveno i nevjerojatno mjesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, hvala vam - zaključio je Crowe, nagrađen za ulogu pokojnog čelnika Fox Newsa Rogera Ailesa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci