To je to što me zanima!

Crtao je grafite: Justin Bieber mogao bi završiti iza rešetaka?

Pjevač je radio grafite na zidovima hotela koji je osiguran kao kulturno dobro. Incident se desio u studenome 2013. godine, a Justinov slučaj nije dospio na sud jer je on ubrzo napustio zemlju
Vidi originalni članak

Justin Bieber (23) opet se našao u središtu skandala. Mlađahni pjevač grafitima je prošarao zidove Hotela Nacional vrijednog 28 milijuna dolara (gotovo 200 tisuća kuna) u Rio de Janeiru te je počinio zločin protiv 'javnog reda i kulturnog naslijeđa', pišu strani mediji.

Pjevač je radio grafite na zidovima hotela koji je zaštićen kao kulturno naslijeđe. Incident se desio u studenome 2013. godine, a Justinov slučaj nije dospio na sud jer je on napustio zemlju prije nego što su mu uručili optužnicu.

Bieber će ovaj tjedan opet održati koncert u Riju u sklopu 'Believe' turneje, a tamošnji sudac izjavio je kako će opet početi baviti njegovim slučajem. Osim toga, Biebera će dočekati na aerodromu, a nakon toga čeka ga ispitivanje u policijskoj postaji i kasnije pred sucem.

Naime, Bieber je 2013. godine na zidu hotela napisao nekoliko fraza o svojim pratiteljima, Belieberima. Za ovakav čin u Brazilu moguće je dobiti novčanu kaznu ili pak kaznu zatvora do godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kristijan412 30.03.2017.

    28 milijuna dolara je SKORO 200 tisuća kuna?! OMG! Tko je vama predavao matematiku?!

  • vedii888 29.03.2017.

    bezveznjaković

Komentiraj...
Vidi sve komentare