To je to što me zanima!

Cruise nastavlja lomiti udove kao specijalac Jack Reacher

Samo kratkih pet mjeseci nakon što je objavljeno da će se snimati nastavak 'Jacka Reachera' je već završeno snimanje i kreće se dovršavanje i šminkanje filma
Vidi originalni članak

Premda nije potvrđeno sa službenog profila filma, glumci iz najnovijeg dijela 'Jacka Reachera' , nastavaka akcijskog trilera Toma Cruisea , već slave.

U nastavku ćemo opet vidjeti Cruisea u ulozi opakog samotnjaka i vojnog specijalca Reachera, a pridružiti će mu se i Cobie Smulders (Osvetnici: Doba Ultrona), Danika Yarosh (Heroes Reborn) i Aldis Hodge (Pravo iz Comptona).

Nakon problema u prethodnom dijelu, Jack Reacher naći će se u Virginiji , da bi se susreo s prijateljicom Suzan. No stvari krenu vrlo krivo, nakon što otkrije da je Suzan uhapšena, a da njega odjednom zovu natrag u službu.

Da sve bude još gore, optužen je za ubojstvo i možda je postao otac. Reacher će morati iskoristiti sve svoje znanje vojnog specijalca da bi se izvukao.

'Jack Reacher: Never Go Back' bi u kina trebao stići krajem listopada ove godine, ako ne dođe do neplaniranih ponovnih snimanja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • izzadra 05.02.2016.

    jedva cekan pogledat

  • zabravljeni heroj Jan Hus 05.02.2016.

    kada dođe chuck norris ovaj će se skrivati ispod stola

  • DALMATINKA 05.02.2016.

    sektas teški dobro ga se zena rjesila

Komentiraj...
Vidi sve komentare