To je to što me zanima!

Crvena i sretna: Nina ozbiljno 'kleše' figuru za ljeto u bikiniju

Pjevačica je prošloga ljeta prvi put pokazala tijelo u bikiniju i mnogi su primjetili da je dosta 'isklesana'. Nina se ponovno bacila na žestoko vježbanje kako bi uspješni selfie mogla ponoviti
Vidi originalni članak

Nina Badrić (43) 'bacila' se na ozbiljne vježbe pa je tako na Instagramu sa svojim obožavateljima podijelila i prizore sa svog treninga. 

Nakon vježba s loptom, Nina se upustila i u treniranje boksa. Nakon napornog treninga, pozirala je zadovoljna i crvenog lica za fotografiju. 

Iako to nema naviku činiti, prošlog ljeta Nina se pridružila trendu golišavih selfija te je pokazala istrenirano tijelo. 

- Bilo mi je neugodno kad su ljuti komentirali moju figuru u bikiniju kada sam podijelila fotografije s ljetovanja - priznala je tada Badrić. Za takvu figuru, odala je, trenira svaki dan. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mousse 16.03.2016.

    ako ti je bilo neugodno, onda nisi trebala stavljati sliku u bikiniju, koje licemjerje...ova slika koju si podijelila s ljetovanja je baš spontana,neopterećena i ne namještena,drugi put barem nađi nekog da te slika pa ćemo povjerovati u sve to... ni vježbanje ti ne pomaže niti druga boja kose karakter ti se na faci vidi, iskompleksirana i umišljena

  • consuela 14.03.2016.

    Ili sam ja corava ili ono u bikiniju nije plavusa?!?!

  • bomboncic 14.03.2016.

    a i godine su tu da se razumimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare