To je to što me zanima!

Crvena jabuka pod nebom na Opatijskoj ljetnoj pozornici

Riječ je o koncertu u sklopu turneje 'Tamo gdje ljubav počinje', kojom Jabuka obilježava 30 godina rada. Najavljena su i neka iznenađenja
Vidi originalni članak

Gosti na opatijskom koncertu Crvene jabuke, 22. ovog mjeseca, bit će Antonija Šola, Željko Samardžić, klapa Tramuntana i Antimon. Kao što smo javljali, riječ je o koncertu u sklopu turneje 'Tamo gdje ljubav počinje', kojim Jabuka obilježava 30 godina rada. Najavljena su i neka iznenađenja, a najviše se govori o snijegu koji bi trebao pasti na Ljetnu pozornicu, usred ljeta.

- Dobro je Belan nedavno rekao, da mi stariji ne bismo trebali više ništa novo snimiti, jer tako samo daješ priliku nekome da kaže kako je nešto loše napravljeno i snimljeno. Ali, kad izađeš na pozornicu i shvatiš da su u publici gotovo sve generacije koje pjevaju sve tekstove, dobiješ uvijek novu snagu i motiv. Osim toga, sve dok snimaju stari bandovi, priliku će dobivati i mlađi. Kad bismo mi stali, sve bi stalo”, kaže Žera uoči Opatije.¸

Inače, Jabuka je potkraj prošle godine objavila dvostruki live album, 'Bivše djevojčice, bivši dječaci'. Riječ je o četverosatnom unplugged koncertu koji je Jabuka u veljači prošle godine održala u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Zadnji studijski album, 'Nek bude ljubav', objavili su prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Gradici 15.08.2015.

    Šola na koncertu Crvene jabuke? pa Zera nju izbjegava u sirokom luku

  • exer55 14.08.2015.

    najjača grupa

  • dazoh 14.08.2015.

    Gospodo novinari Crvena jabuka je Sarajevska pop rock grupa osnovana 1985 itd..itd...itd i ja opet pitam čemu naslov rubrike domaće zvijezde i probam odgovoriti ili novinari 24 sata ne žive u Hrvatskoj ili ne znaju da je Sarajevo u drugoj državi ili jednostavno provociraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare