To je to što me zanima!

Crveni badić je pravi hit, nisu mu odoljele ni naše ljepotice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Topliji dani podrazumijevaju oskudniju garderobu, a kupaći kostim nezaobilazan je dio 'vruće Instagram promenade'. Ove zvijezde dokazale su da im 'boja ljubavi' itekako dobro pristaje
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Scena u kojoj bujna Pamela Anderson trčkara plažom u crvenom kupaćem kostimu jedna je od onih koja se usjekla u pamćenje milijuna gledatelja diljem svijeta. Upravo je ona plavokosoj Pam donijela titulu ultimativne seks bombe, a crvenom kupaćem kostimu, kako stvari stoje, status kultnog odjevnog predmeta,

Ovaj trend sve češće možemo vidjeti na društvenim mrežama velikih svjetskih zvijezda, a isti su objeručke prihvatile i poznate Hrvatice.

Emily Ratajkowski (25) u posljednje vrijeme pratitelje na društvenim mrežama časti prizorom svojih golih grudi koje je, jednom prilikom', 'zapakirala' i to u crveni badić.

Pobjednica četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' izludila je svoje pratitelje badićem u Baywatch stilu. Istim je istaknula bujne obline, a fanovi su zaključili da Nives Celzijus (35) bez problema može konkurirati Pameli Anderson u spomenutoj seriji.

Khloe Kardashian (32) iza sebe ima razdoblje velikih promjena. Ponovo se zaljubila, radila je i na svom izgledu te pošteno 'stesala' liniju, a nije propustila pozirati u stilu mega popularne serije o junacima s plaže.

Uvijek atraktivna Žanamari Perčić (35) odlučila se za dvodijelnu varijantu koja ni malo ne zaostaje za klasikom.

Pjevačica s Barbadosa, Rihanna (25) također nije odoljela ovom trendu.

 Lana Jurčević (32). očito još nije pronašla odgovarajući trendovski badić pa se snašla na ništa manje atraktivan način.

Štreberica iz serije 'Moderna obitelj' često i rado pokazuje bujne atribute. Ipak, za razliku od brojnih kolegica,  Ariel Winter (19).  odlučila se za dvodijelnu varijantu.

Kraljica svadbi i svjetska putnica Maja Šuput (37) voli seksi kombinacije, a poziranje na plaži i pokraj bazena nije iznimka.

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Leptir117 20.06.2017.

    Ooooo Nives pobjedila svaku sa tim grudima!! A i ona iz moderne obitelji. Grudi prava petica !!! Bezveze su ove ostale ravne ko daske!

  • zenoljubac 19.06.2017.

    Zanamari je najbolja od njih!!

  • 19.06.2017.

    Nives kraljica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare