To je to što me zanima!

'Čuju li nas još?' Voditelj se rugao sestrama Kardashian

U jutarnjem showu sestre Kardashian promovirale su modnu liniju. Voditelj nije mogao izdržati pa je ismijavao sestre samo par sekundi nakon razgovora s njima
Vidi originalni članak

Samo nekoliko trenutaka nakon što ih je intervjuirao, voditelj jutarnjeg showa 'Good Day' u Philadelphiji, Mike Jerrick (61), ismijavao je sestre Kardashians.

Kim (30) i Kourtney (32) promovirale su svoju novu liniju odjeće. Voditelj se po završetku njihovog razgovora jednostavno nije mogao suzdržati. 

- Čuju li nas još - upitao je Mike svoju kolegicu te oponašao njihove piskutave glasove dok ih je njegova kolegica pokušala obraniti.

- Mislim da su fantastične - rekla je suvoditeljica, ali Jerrick nije prestajao oponašati piskutavi glas Kim Kardashian. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 15.09.2011.

    Ovako bi trebale biti reportaže, bile bi zabavne i iskrene a ne ono kad je celebovima dopušteno svaki drek promovirati jer jednostavno nitko nema muda ih malo spustit na zemlju.

  • smajli21 15.09.2011.

    car sta si one umisljaju glupih li sestara, misle zato sto im je neki stilist reko da su ti rogovi na ramenima hot sad one to nose... Hvala ti boze da postoji jos normalni ljudi na ovoj planeti!

  • user_112919 15.09.2011.

    E pa sad ce biti suzica i tuzbica jel je princezama povrijeden egitj..pih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare