To je to što me zanima!

Culkin: 'Hej, želite li se osjećati staro? Napunio sam 40 godina'

Godinama se borio s ovisnošću o drogama, tabletama i alkoholu, zbog čega je ozbiljno bilo narušeno njegovo psihičko i fizičko zdravlje. Mnogi obožavatelji zato su 'odahnuli' kada je opet 'stao na svoje noge'
Vidi originalni članak

Macaulay Culkin, glumac na čijem imenu mnogi 'lome' jezik, proslavio se kao Kevin McCallister u božićnim filmovima 'Sam u Kući'. Počeo je glumiti sa samo četiri godine, a onda se iz svijeta Hollywooda povukao 1994. godine. Sada je proslavio 40. rođendan.

- Hej ljudi, želite li se osjećati staro? Ja imam 40 godina. Nema na čemu - napisao je na svom Twitteru. Zatim je dodao:

- To je moj dar svijetu. Utječem na to da se ljudi osjećaju staro. Više nisam dijete, to je moj posao. 

Film 'Sam u Kući' snimio je kad je imao samo 10 godina. Osim u najpoznatijem božićnom filmu 90-ih, glumio je, između ostalog, u 'Orašaru', 'Obračunu s ocem', 'Richie Richu'. Proglasili su ga najuspješnijim dječjim glumcem nakon Shirley Temple

'AMERIČKA HOROR PRIČA' Culkin će glumiti u američkoj seriji: 'Uživam biti na setu...'

- Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet svoje djece - rekao je svojedobno Culkin. Prije 26 godina odlučio se povući iz Hollywooda kako bi mogao imati 'normalni život' te se odlučio školovati u privatnoj srednjoj školi na Manhattanu.

Nakratko se vratio pred kamere 1998. kada ga je rock bend Sonic Youth uključio u spot za pjesmu 'Sunday'. Dvije godine poslije nastupio je u predstavi na West Endu, a u proljeće 2003. kao gost se pojavio u NBC-jevom sitcomu 'Will & Grace'. Godine 2018. vodio je internetsku emisiju 'Zečje uši' s komičarem Mattom Cohenom (37). Ove godine najavljeno je da će se pojaviti u desetoj sezoni 'Američke horor priče'. 

Godinama se borio s ovisnošću o drogama, tabletama i alkoholu, zbog čega je ozbiljno bilo narušeno njegovo psihičko i fizičko zdravlje. Mnogi obožavatelji zato su 'odahnuli' i razveselili se kada je prije dvije godine glumac opet 'stao na svoje noge'. 

U dobi od samo 15 godina tužio je vlastite roditelje smatrajući da nisu dobro postupali s njegovim novcem. Odrekao ih se i kao zakonskih skrbnika tako da više nisu mogli raspolagati njegovim bogatstvom.

Četiri godine bio je u braku s kolegicom Rachel Miner, a gotovo devet godina proveo je u vezi s glumicom Milom Kunis. Od 2017. u vezi je s glumicom i pjevačicom Brendom Song (32). 

Mnogi su ga prozivali jer se družio s pop pjevačem Michaelom Jacksonom. Pojavio se 1991. u njegovom spotu 'Black or White', a 2005. na suđenju Jacksonu za seksualno zlostavljanje djece svjedočio je da je spavao s pjevačem u istom krevetu, ali da nikada nije bio zlostavljan. Kum je Jacksonovoj djeci Paris, Princu i Michaelom Junioru.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • x00x 28.08.2020.

    ila kunis ... dammmmm

  • king diamond 28.08.2020.

    Narkomancina stara🤣

  • nohname 27.08.2020.

    Ikona

Komentiraj...
Vidi sve komentare