Show

Komentari 18

Culkin: 'Hej, želite li se osjećati staro? Napunio sam 40 godina'

Culkin: 'Hej, želite li se osjećati staro? Napunio sam 40 godina'

Godinama se borio s ovisnošću o drogama, tabletama i alkoholu, zbog čega je ozbiljno bilo narušeno njegovo psihičko i fizičko zdravlje. Mnogi obožavatelji zato su 'odahnuli' kada je opet 'stao na svoje noge'

Macaulay Culkin, glumac na čijem imenu mnogi 'lome' jezik, proslavio se kao Kevin McCallister u božićnim filmovima 'Sam u Kući'. Počeo je glumiti sa samo četiri godine, a onda se iz svijeta Hollywooda povukao 1994. godine. Sada je proslavio 40. rođendan.

- Hej ljudi, želite li se osjećati staro? Ja imam 40 godina. Nema na čemu - napisao je na svom Twitteru. Zatim je dodao:

- To je moj dar svijetu. Utječem na to da se ljudi osjećaju staro. Više nisam dijete, to je moj posao. 

Film 'Sam u Kući' snimio je kad je imao samo 10 godina. Osim u najpoznatijem božićnom filmu 90-ih, glumio je, između ostalog, u 'Orašaru', 'Obračunu s ocem', 'Richie Richu'. Proglasili su ga najuspješnijim dječjim glumcem nakon Shirley Temple

- Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet svoje djece - rekao je svojedobno Culkin. Prije 26 godina odlučio se povući iz Hollywooda kako bi mogao imati 'normalni život' te se odlučio školovati u privatnoj srednjoj školi na Manhattanu.

Nakratko se vratio pred kamere 1998. kada ga je rock bend Sonic Youth uključio u spot za pjesmu 'Sunday'. Dvije godine poslije nastupio je u predstavi na West Endu, a u proljeće 2003. kao gost se pojavio u NBC-jevom sitcomu 'Will & Grace'. Godine 2018. vodio je internetsku emisiju 'Zečje uši' s komičarem Mattom Cohenom (37). Ove godine najavljeno je da će se pojaviti u desetoj sezoni 'Američke horor priče'. 

Godinama se borio s ovisnošću o drogama, tabletama i alkoholu, zbog čega je ozbiljno bilo narušeno njegovo psihičko i fizičko zdravlje. Mnogi obožavatelji zato su 'odahnuli' i razveselili se kada je prije dvije godine glumac opet 'stao na svoje noge'. 

U dobi od samo 15 godina tužio je vlastite roditelje smatrajući da nisu dobro postupali s njegovim novcem. Odrekao ih se i kao zakonskih skrbnika tako da više nisu mogli raspolagati njegovim bogatstvom.

Četiri godine bio je u braku s kolegicom Rachel Miner, a gotovo devet godina proveo je u vezi s glumicom Milom Kunis. Od 2017. u vezi je s glumicom i pjevačicom Brendom Song (32). 

Mnogi su ga prozivali jer se družio s pop pjevačem Michaelom Jacksonom. Pojavio se 1991. u njegovom spotu 'Black or White', a 2005. na suđenju Jacksonu za seksualno zlostavljanje djece svjedočio je da je spavao s pjevačem u istom krevetu, ali da nikada nije bio zlostavljan. Kum je Jacksonovoj djeci Paris, Princu i Michaelom Junioru.

 

 

Najčitaniji članci