To je to što me zanima!

Cure došle kod farmera: U šoku su zbog prljavštine u kućama...

Jedna djevojka bit će u šoku od prljavštine koju će zateći u sobi, i to toliko da će poželjeti spavati na otvorenom. Drugoj će smetati dekor, a treća će vrisnuti kada ugleda skakavce po sobi...
Vidi originalni članak

U današnjoj epizodi napokon sve djevojke stižu na imanja farmera, no skoro nijedna neće biti zadovoljna smještajem koji će im pružiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna djevojka bit će u šoku od prljavštine koju će zateći u sobi, i to toliko da će poželjeti spavati na otvorenom.  

Drugoj će smetati dekor, treća će vrisnuti kada ugleda skakavce po sobi, a Ivanka će otići i korak dalje pa će najmlađem farmeru Josipu potpuno preurediti sobu.

Jedino će dame farmera Valtera biti presretne kada stignu na njegovo imanje. 

LJUBAV JE NA SELU Josipov 'disko ples' postao hit na internetu: Dobar sam plesač

Prve su na imanje došle Hakijine cure, koje nisu bile oduševljene njegovom gestom iznenađenja.

- Došle smo na adresu koju nam je Hakija dao, a ta adresa je bila – brdo, brdo, brdo i još jedno brdo - požalila se Marijana Črlenec.

Kako su sve stigle u visokim potpeticama, djevojke su sjele na kofere uz cestu kako bi se malo odmorile dok čekaju, a usput su se požalile na loš doček. 'Trebao je doći i dočekati mene i djevojke', zasmetalo je Nikolini.

No uskoro je do njih stigao Hakijin pomoćnik Anel koji je razveselio djevojke pa su pohrlile upoznati se s njim, na trenutak posve zaboravivši na svog farmera. Nisam koketirala, upoznala sam se više - opravdavala se Ines Petrić koju je, osim pozdrava, zanimalo koliko Anel ima godina i što je po horoskopu. Anel im je obznanio da Hakija za njih planira spektakularno putovanje do njegova imanja, i to u čamcu za rafting, što je dame ostavilo u potpunom šoku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 177

  • 20.02.2020.

    U ovu emisuju moze doci samo otpad traziti zenu ili muskarca. Naravno o ukusima se ne raspravlja.! Tko voli nek izvoli.

  • nevermind987 19.02.2020.

    Mislim RTL, mene je sramota radi vas jer dolazim iz Hrvatske, pokušaji podizanja gledanosti sa nesretnicima koji žive u teškim uvjetima...jedan izgubio oca i majku, drugi majku i baku isto nedavno...

  • true lies 19.02.2020.

    Neka zive kako zive al nisu se trebali prijavljivat za show ako nemaju uvjeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare