To je to što me zanima!

Cure iz plesne grupe Madness 'skinule' Justina Timberlakea

Plesačice grupe Madness biti će specijalne gošće tematskog partyja 'Sexy Back', nazvanog prema istoimenoj Justinovoj pjesmi, u srijedu 7. svibnja u klubu Gallery
Vidi originalni članak

RNB Confusion novim izazovnim videom za 30. travanj najavljuje veliki povratak tulumarenja srijedom na Jarunu u novoj ljetnoj rezidenciji - klubu Gallery.

Ilona Cvitić, Karla Ileš, Helena Janjušević, Petra Ugljarević i Brita Bobetić čine novu plesnu grupu koja će vas zabavljati na ludim partyjima RNB Confusiona. Cure svojim dugogodišnjim plesnim iskustvom pune glazbenu scenu nastupajući za brojne hrvatske pjevače, a plesačice Karla i Brita dio su popularnog YouTube hita Yoncé/Partition Croatia. Plesačice grupe Madness biti će specijalne gošće tematskog partyja 'Sexy Back' koji je nazvan prema istoimenoj pjesmi Justina Timberlakea, a najavljen je za srijedu 7. svibnja u klubu Gallery.

Ekipa RNB Confusiona na samom otvorenju u srijedu 30. travnja u klubu Gallery ugostiti će jednog od najtraženijih DJ lica New Yorka, DJ Esquirea, koji je poznat po nastupima sa svjetski poznatim facama kao što su Jay-Z, Coldplay i Tiesto. 

Slavljenički tulum rezerviran je za srijedu 4. lipnja, kada će RNB Confusion proslaviti svoj 11. rođendan te ugostiti specijalnog gosta iz Londona, DJ-a CLK, rezidenta MTV Base Lounge programa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • obicobi321 25.04.2014.

    Mnogo mahanja kosom i otkopčavanja. Da su bar to na neku burlesku okrenule, pa bi bilo sa stilom i kako treba. Šteta što ispadne ovako blago na escort stranu, kad su već uigrane i usklađene, dobro plešu u petama, .. sve već viđeno i to baš po tim ,,videima''

  • njofraaaaaa 24.04.2014.

    kako glupo

  • WOMANIZER 24.04.2014.

    jako zgodne cure i to je to! od plesa ništa, ne kužim šta su to "skinule" po naslovu, osim otkopčale sakoe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare