To je to što me zanima!

Cure se pipaju jer na farmi nema macho muškaraca?

Farmu je napustio šarmer Stipe Drviš i Lupino, a djevojke su počele pokazivati lezbijske sklonosti. Ostali muškarci im nisu dovoljno seksi i zanimljivi?
Vidi originalni članak

Farma polako ostaje bez muškaraca. Nakon što su otišli kući Stipe Drviš i Lupino, na imanju više nema macho muškaraca. Djevojke su se međusobno počele "pipkati". Aleksandra je prije nekoliko dana skinula majicu i pokazala grudi Jeleni. Ivana Marić približila se Stefany i poljubila je. Nedugo nakon toga prebacila se na Dvinu. Zagrlila ju je i umalo poljubila. Ivanin poljubac probudio je strasti u Stefy pa je povikala da se i njoj ljubi. Ivana je isto tako prišla Jeleni i nekoliko je puta poljubila po licu. No Jelena se čuvala za misicu Aleks, s kojom se strastveno poljubila u usta. Mislite li kako djevojkama fali ljubavi? Je li moguće da je odlazak šarmera Stipe pogodio djevojke? Svizac i Rafo možda nisu djevojkama dovoljno zanimljivi i seksi? Slađa je izjavila kako joj je žao što je Drviš ispao. Mislite li da će bivša Malnarova zvijezda zainteresirati kojeg muškarca na farmi? Stigla su i dva nova muška člana, Jura i Neno. Kakav je, prema vašem mišljenju, njihov imidž među djevojkama?

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Gara 16.04.2008.

    ma jok one su sirote sebi ufurale u glavu da su najtraženije ribe u ciloj državi i šire pa više neznaju sa čime bi nas zadivile osim svojoj neodoljivom lipotom pa sad pokušavju dočarat nama navodne lezbijske sklonosti...a negdi ebu mater jedna drugoj u sebi..

  • branchburg 16.04.2008.

    Nema Macho Men....a sta je Sladja:))

  • ivanam 15.04.2008.

    Macho ili ne,...mislim da nije to u pitanju,..... Pa ljudi ,one su takve i vani,.... Sta se drugo moze ocekivati...mislim da su Farmom zapecatili svoju sudbinu u javnosti!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare