To je to što me zanima!

D. Bubičić: Shvatio sam da mi je Grubnić srodna duša

Dino i Marko uživaju na skijanju te si međusobno sipaju komplimente. Modni Mačak tvrdi da ga s Dinom veže mnogo više od prijateljstva
Vidi originalni članak

Modni Mačak i Dino Bubičić nedavno su zajedno otputovali u Austriju na skijanje. Skupa su i posjećivali zagrebačku teretanu. Tijekom tih druženja Marko i Dino su se zbližili.
- Odmah sam znao da je Dino super dečko, pa se zato čujemo gotovo svakog dana, idemo u istu teretanu, posjećujemo iste evente. Zato mogu i reći da nas veže puno više stvari od samog prijateljstva - otkrio je Storyju Modni Mačak, koji smatra da su on i Dino prošli kroz slične stvari u životu pa zato ima osjećaj kao da se znaju odavno. Grubnić se osvrnuo i na raskid Dinove veze s Vlatkom Pokos, pa je kroz šalu zaključio kako Mistera nije trebalo puno tješiti jer i nije bio jako utučen. Dino nije ostao dužan.
- Kad smo se upoznali, shvatio sam da je super čovjek, da mi je srodna duša u puno stvari i to govori više od svega - zaključio je Dino.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ciciban3 08.01.2009.

    Novinari 24sata, zar nemate nikakve druge teme? Već tjedan dana ih pratite. Ima djece koja nisu ni nove čarape dobile za Božić, ima djece koja nikada neće hodati, a kamoli stati na skije. Pišite o njima pa onda pitajte grubnića i bubija što misle o tome.

  • green_eye 08.01.2009.

    jao iste rečenice kao kad je s vlatkom se spetljao... kako ljudi ne kuže da on samo ne želi past u zaborav? čovjek je pametan pa je našao način, kakav takav! došao je u novine i sad se trudi ostat u njima! jadnik.. ah šta reć, prvi put u životu mi je žao vlatkice!

  • opera 07.01.2009.

    hahahahhahhahahahahahahaahhaha-prva reakcija na clanak. bljak,fuj!!!-druga reakcija na clanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare