To je to što me zanima!

D. Gobac glumi u srpskoj verziji serije 'Mala klinika'

Davor Gobac odlučio se okušati u glumačkim vodama. Zajedno s pjevačem Električnog orgazma, pojavit će se u srpskoj verziji 'Male klinike'
Vidi originalni članak

Davor Gobac odlučio se okušati u glumačkim vodama. Zajedno s Srđanom Gojkovićem Giletom, pjevačem Električnog orgazma, pojavit će se u srpskoj verziji 'Male klinike'. Glumit će u jednoj od novih epizoda. Dva glazbenika pridružit će se postavi serije koju čine: Neda Arnerić, Boro Stjepanović, Mladen Nelević, Andrija Milošević, Boda Ninković, Rene Bitorajac, Miodrag Fišeković, Sonja Damjanović, Tanja Ribić, Srđan Miletić i Svetislav Bule Goncić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • udrugabu 29.01.2008.

    ..had,a kako ti znaš da se Gobac drogira?Ja ga znam još iz vremena kad je bio anoniman i vjerovao ili ne čovjek je samo otkačen i zna se zajebavat bez tih sranja..ti valjda ne možeš pa misliš da su svi takvi..

  • had 28.01.2008.

    DAsu loša cuga i loše droge pogubne za ljude to znaju čak i TVvoditellji.Ali da mogu poprimite takove razmijere rastrojstva dokaz je D.Gobac.Srpski sapunićar je prve ozbiljnije simptome pokazao u nizu nastupa na HTV.Vrhunac je bio kada je umislio da je zvijezda i neobuzdano i nićim izazvan proplesao.Sada valda ima furku da je Car Lazar.Obuzdajte ga prije nego postane F.Tuđman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare