To je to što me zanima!

D. Keaton: Satima sam jela pa povraćala, bila sam si debela

Od bulimije je oboljela kad je imala 22 godine. Rekli su joj da mora smršavjeti pet kila za ulogu u mjuziklu. Sljedeće četiri godine život joj je, kaže, bio pravi pakao
Vidi originalni članak

Osjećala sam nezasitnu glad i hranila svoju ovisnost o hrani. Za sebe sad kažem da sam ovisnica koja se uspjela riješiti svoje ovisnosti na vrijeme, ali uvijek ću biti ovisnica, rekla je Diane Keaton (68) gostujući u showu Dr. Oza.

Oskarovka je u showu ispričala kako se na početku karijere borila s bulimijom. Imala je 22 godine kad je igrala u mjuziklu 'Kosa' na Broadwayu. Rekli su joj da mora smršavjeti pet kilograma i tu je počela četverogodišnja agonija koju je uzrokovala bulimija.

- Jela sam kao da ne postoji sutra za večeru bih smazala cijelu kantu pržene piletine, nekoliko porcija krumpirića s nekim masnim sirom i ketchupom, spremila bih si i nekoliko onih polu kuhanih večera koje se samo podgriju u mikrovalnoj pećnici, popila minimalno litru nekog gaziranog soka, a za desert sam jela bombone, cijelu tortu i pitu od banane. Nakon što bih sve to potrpala u sebe povratila bih - napisala je glumica u svojoj knjizi ' Let's Just Say It Wasn't Pretty '.

Kaže da je u to vrijeme unosila više od 20.000 kalorija dnevno. Taj period sada opisuje kao najgore razdoblje svog života. Iako je bila vitka, osjećala se, kaže, pretilom, bila si je debela, a kad su joj u kazalištu rekli da mora smršavjeti uvjerenje da je debela postalo je još jače.

Sada joj je jasno da je u mlađim danima radila dosta stvari koje nije trebala. Puno se šminkala i nosila ekstenzije u kosi. Kaže da upravo zbog toga danas izgleda tako kako izgleda i to nakon što je vizažisti 'sređuju' minimalno sat vremena. Sretna je što nije bila na nikakvim estetskim zahvatima niti bi to, kaže, ikad učinila.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Azur 12.05.2014.

    Meni je oduvijek bila lijepa i draga glumica.

  • Bezobrazno zelene 10.05.2014.

    Kako je samo uspjela toliko hrane potrpat u sebe ni mi jasno,.. što se povraćanja tiče, dosta mi ga je bilo u trudnoći, ne želim si to priuštit nikad više...

  • zutko 10.05.2014.

    i sama sam sa dvadesetak godina upala u ljepljivu mrežu bulimije, i dan danas se borim sa njom, ali uspijevam se kontrolirati, no kada me "primi"najedem se doslovno do grla i povratim sve za kratko vrijeme. Ne daj Bože nikome.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare