To je to što me zanima!

D. Lambaša - glumica čiju su karijeru obilježile burne veze

Glumičina posljednja uloga bila je ona u seriji 'Ruže vjetrova', a u ožujku je prekinula vezu s poduzetnikom Josipom Radeljakom (70). Umrla je u srijedu u 14 sati
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Sredanaca u srijedu ujutro stradala je Dolores Lambaša (32). Zbog zadobivenih ozljeda preminula je u srijedu u 14 sati. 

S njom je u automobilu u trenutku nesreće bio i glumac Stojan Matavulj (52) koji je prošao s lakšim ozljedama. 

Gledateljima je poznat po ulozi Stipe Odaka u seriji 'Ruža vjetrova' u kojoj je glumila i sama glumica. Utjelovila je fatalnu negativku Tamaru Marin. Na setu spomenute serije u Stojanu je pronašla najvećeg prijatelja.

Dolores je rođena 29. ožujka 1981. godine u Šibeniku. Završila je gimnaziju Antuna Vrančića u Šibeniku, nakon čega je upisala zagrebačku Akademiju dramske umjetnosti. 

Gledatelji su je mogli vidjeti u glavnim ulogama u serijama 'Dobre namjere' i 'Zakon ljubavi', a pojavila se i u serijama 'Najbolje godine', 'Zauvijek susjedi' te 'Odmori se, zaslužio si'. 

Ponosila se ulogom u filmu 'Vjerujem u anđele'

Na kazališnim daskama zapamćena je u predstavi Zagrebačkog HNK, 'Dom Bernarde Albe', u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Najviše se ponosi ulogom u filmu 'Vjerujem u anđele' koji je nagrađen sa sedam nagrada publike diljem svijeta.

U ožujku ove godine okončala je ljubavnu priču s Josipom Radeljakom

Početkom ožujka ove godine glumica je prekinula trogodišnju vezu s Josipom Radeljakom Dikanom (70). Ljubavnu priču završili su na miran način i bez incidenata iako se pisalo da je Dikan Dolores izbacio iz svog stana na Cvjetnom trgu. Glumičina odvjetnica Jadranka Sloković ove navode je demantirala. Poslije prekida glumica se preselila k roditeljima u Šibenik, a zatim je počela unajmljivati stan u Splitu. 

Iza glumice je i gotovo petogodišnja veza s Ivom Gregurevićem (60) i dvogodišnja veza s 30 godina starijim Franom Lasićem. Kad je u kolovozu 2009. godine prekinula vezu s Franom, svim prijateljima poslala je poruku. 

- Obavještavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvijek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića - napisala je tada. 

S Ivom se mirila i rastajala te najavljivala vjenčanje

Burnu vezu s Ivom završila je 2007. godine. 

Često su se mirili i rastajali, otkazivali i najavljivali vjenčanje. 

- Meni i Ivi nije presudila velika razlika u godinama, kao što mnogi misle, nego smo pali na testu međusobnog povjerenja, što se događa mnogim parovima - izjavila je tada Dolores dok su mnogi pričali da je s Gregurevićem bila u vezi samo iz interesa.

Na proljeće ove godine pojavile su se glasine da je u vezi s redateljem Goranom Rukavinom (41), no sam redatelj ova nagađanja je demantirao. Dolores i Rukavina zajedno su radili na 'Ruži vjetrova' i 'Najboljim godinama'. 

Sudar terenca i auta na A3: Liječnici se bore za život žene

Idi na 24sata

Komentari 117

  • trunkica 24.10.2013.

    Ode još jedan mladi život. Pred njom se tek otvarala glumačka karijera. Ali, dogodilo se ovo najstrašnije, završilo tragično. A čemu sad čeprkati po njenom životu? Žena je živjela kako je htjela, njoj je to odgovaralo, pa tko smo mi da sad sudimo o ovom ili onom?

  • bbbdado 24.10.2013.

    Između života i smrti , tanka je linija , počivala u miru

  • bbbdado 24.10.2013.

    Vjerujem u anđele

Komentiraj...
Vidi sve komentare