To je to što me zanima!

D. Skoko nije mogao zapamtiti ime mjesta u kojem je snimao

David i Ivan nekoliko su puta ponavljali uvodnu scenu u kojoj je David mjesto Đurmanec preimenovao u Đurdanec, Đurdanovac, Đurdanovec, Štruklanec i slično
Vidi originalni članak

Iako se ispred restorana u Đurmancu događala prava drama nakon koje bi svatko pobjegao glavom bez obzira, gastro savjetnik kulinarskog realityja 'Jezikova juha', David Skoko, ipak je nastavio sa snimanjem kako bi pomogao vlasniku u nevolji.

U trećoj epizodi serijala, koja se emitirala u srijedu na RTL Televiziji, pucnjava u kojoj, na svu sreću, nitko nije ozlijeđen, nije omela Davida i njegovog prijatelja Ivana Zidara da se vrate i spase restoran 'Čuček' od dosade. Posjet Zagorju ipak će im ostati u dobrom sjećanju, ponajviše zbog 'dobre vibre' s kojom su došli, ali i otišli. Naime, već prvog dana snimanja produkcija je imala pune ruke posla jer David nikako nije mogao zapamtiti ime mjesta koje posjećuje. Dvojac je nekoliko puta ponavljao uvodnu scenu u kojoj je David mjesto Đurmanec preimenovao u Đurdanec, Đurdanovac, Đurdanovec, Štruklanec i slično, smijući se pritom najglasnije što može.  

Zabava se nastavila i za stolom kada su u jelovniku pročitali engleske prijevode jela. Neobični i tragikomični nazivi nasmijali su Davida i Ivana do suza. Tako je u jelovniku engleski naziv za mazalicu 'lubrikator', meso iz banje je 'meat from the spa', a prilozi jelima su 'contributions'. Doznavši da gazda Damir i njegova supruga Virđinija bez njih nikada ne bi doznali za ove bisere iz jelovnika, David je vlasnicima poklonio tečaj engleskog jezika.

Kako je i sam rekao u emisiji, David je malo 'skrenuo' u kuhinji od svih događaja tih dana, pa je kod kuhanja svečane večere komentirao rafalnu paljbu dok je batom tukao meso, ali i zapjevao svoju preradu velikog hita Josipe Lisac - 'masti svuda, masti oko nas, iz daljine sve se masti i dolazi nam spas…', aludirajući na velike količine masti i ulja koji se koriste u kuhinji ovog zagorskog restorana.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kesha 10.10.2014.

    Meni je izbor Skoke za Jezikovu juhu odličan potez. On je toliko spontan,normalan,zna i pohvaliti a opet ukazati na propuste. Zna se našaliti a i kolega je također simpatičan. Ugodno sam iznenađena !

  • mpospis2 10.10.2014.

    Ljudi pa gdje su ta dva uzeli???? Sramota ih može biti da si nemogu zapamtiti jedno jednostavno ime naselja, i onda rade spačke još s toga, koliko puta su još to morali pokazati kakvi su idioti da neznaju gdje idu plaču zarađivat, jako profesionalno...a kad se tiče same emisije čisti promašaj, pa dajte navedite šta su oni napravili na bolje u restoranu...osim glupih kritika...jednom je jelo super drugom isto to niš ne valja, pa ko je tu lud, a oba su kuhari...s čim su oni pomogli restoranu, a tolko se spominje da su se vratili kako bi pomogli vlasniku u nevolji???? Sigurno nema gostiju jer ima glup prijevod jelovnika ili mu nije auto oslikan. U 45min emislije se prikazalo 5 minuta radnje sve ostalo su bile reprize događaja ko ga gledam J.indijsku seriju sa neprestanim ponavljajnem, jeednih te istih događaja!!!!!!!!!!

  • user_387470 09.10.2014.

    dobro,ali stvarno,nazivi su im za riknut... ali kako je zgodan David mmm..

Komentiraj...
Vidi sve komentare