To je to što me zanima!

D. Trbović diplomirala u 48-oj: To je akcija s faksa na groblje

Voditeljica je za t-portal otkrila da je u rujnu diplomirala na Fakultetu političkih znanosti. Ne slaže se s prijetnjama da se smanje plaće onima koji nemaju diplomu
Vidi originalni članak

Voditeljica je u rujnu u 48. godini života diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti, piše t-portal.

- To je akcija s fakulteta na groblje - našalila se Daniela Trbović iza koje je 20-ak godina rada na HTV-u.

Komentirala je kako se ne slaže s prijetnjama s HRT-a o smanjenju plaća na minimalac svim zaposlenicima koji nemaju diplomu.

- Takvu misiju ne pozdravljam. Jasno mi je da se od nekog tko sada dolazi na televiziju zahtijeva visoka stručna sprema, ali za moje kolege koji su već 15 godina na televiziji i koji su se etablirali kao vrsni novinari to je degradiranje zbog nekih formalnosti - rekla je Daniela koja misli da je stanje na javnoj televiziji jednako stanju u državi.

Izjavila je da bi joj nakon vođenja talk showa '8.kat' izazov bio da dobije neko savjetničko mjesto s bezobraznim koeficijentom i aneksom, mobitelom i automobilom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • angelos 20.11.2011.

    Bravo Danijela, ti si živi dokaz, da nikada nije kasno za diplomu, koje naše društvo jako uvažava, stoga i imamo na vlasti puno diplomaša koji nam čine puno "lijepih" stvari. Ti si dokazala, da i bez diplome možeš biti IN.

  • user_113505 19.11.2011.

    danijela, čestitam, nije bitno kad , bitno je da je završeno nešto što je započeto, uostalom danijela je samostalna žena, ma baš mi je simpatična. pozdrav ekipi diplomiranih stručnjaka za ove komentare

  • panika135 18.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare