To je to što me zanima!

Da je Kate pobjegla princ bi za njom mogao trčati 800 metara

Ako bi je sustigao, mogao bi je odgovarati od bijega točno onoliko koliko je nekom vozilu potrebno da dođe po nju i da je odveze s vjenčanja. Sve je bilo pripremljeno
Vidi originalni članak

U slučaju da se Kate Middleton (29) predomislila i napustila princa Williama (28) pred oltarom, kraljevska obitelj je imala u pripremi 'plan b', pišu strani mediji. Naime, princ bi za Kate tada mogao trčati točno 800 metara, a ako bi je sustigao i zaustavio imao bi vremena da je odgovori od bijega točno onliko koliko je taksiju ili nekom drugom vozilu, potrebno da dođe po nju i odvede je s vjenčanja. 

Međutim, 'plan b' nije postojao u slučaju da se princ predomisli i odustane od vjenčanja. Također, da je Kate odlučila kako ipak ne želi postati članicom kraljevske obiitelji, nije poznato bi li joj se ukinula titula vojvotkinje koju je dobila dan prije vjenčanja. Metoda kojom bi se taj proces napravio ne postoji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ira27 09.05.2011.

    Mirjana je očito dobila zadatak da piše stupidne pričice. Pravo me zanima čime se inače bavi u životu, novinarka nije to je jasno ko dan..

  • gljivaludara 07.05.2011.

    natrcala se ona za njim 8 godina

  • dalmata 07.05.2011.

    Trče se samo za balunom a hajdukovci ni za njim :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare