To je to što me zanima!

Da je živ, ovaj popularni lik bi imao punih sedamdeset godina

Poznati dječak i njegov legendarni pas se još jednom pojavljuju na filmskom platnu. Vratite se u bezbrižne dane djetinjstva uz trapavog Charlyja i smiješnog Snoopyja
Vidi originalni članak

Samo jedan dan prije njegovog rođendana, 20th Century Fox je objavio posljednji foršpan za Charlie Brown 3D . Premda su prije objavili kako je “to to” i da neće više foršpana biti, drago nam je da su odustali od te namjere.

Kako smo već prije rekli, od 1980. godine, premda su stripovi redovno izlazili sve do 2000. godine, nije bilo animiranog filma. Stoga je jasno zašto su ljubitelji ovog stripa s ushićenjem dočekali vijest da se snima novi film, a nemali broj je bio oduševljen činjenicom da se radi o 3D animaciji. Prema prethodnom, a i ovom foršpanu, se može vidjeti da su se animatori stvarno jako potrudili da bi prenijeli duh tog stripa na platno.

YouTube/Screenshot

Steve Martino , iskusni animator filmova o Ledenom dobu i Hortonu, je redatelj filma, dok su se u ulozi producenata našli sin i unuk Charlesa Shulza - Craig i Bryan Schulz.

Kako je vidljivo iz foršpana, Snoopy se opet bori protiv svojeg zakletog neprijatelja, Crvenog Baruna , dok je Charlie opsjednut Crvenokosom Djevojčicom koja se nedavno doselila u susjedstvo.

Film stiže u CineStar kina u prosincu u distribuciji Blitz film i video .

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ive mala 02.11.2015.

    E to je supeeer vijest. Jedva čekam. Obožavam ih.

  • svejedobro 31.10.2015.

    Snoopyja obožavam i dan danas :)))

  • Cukrena 30.10.2015.

    Pričaj mi...pogledam i ja ako naletim na tv-u....volim te likove iz djetinjstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare