To je to što me zanima!

Da vam 'sline cure': Britney se uvukla u kožne 'vruće' hlačice

Nabacila je crni topić sa zlatnim detaljima i obula štikle. 'Fotku' na kojoj zavodljivo pozira i igra se sa svojom dugom plavom kosom pjevačica je objavila na Twitteru
Vidi originalni članak

Valentinovo je proslavila na večeri u društvu nepoznatog muškarca. Nedavno ju je zaručnik Jason Tawick (40) ostavio jer je bila pretjerano ljubomorna i zahtijevala da stalno bude s njom.  Britney Spears (31) očito uživa u samačkom životu. 

Pjevačica se uvukla u crne kožne 'vruće' hlačice, nabacila crni topić sa zlatnim detaljima i obula štikle. Fotografiju na kojoj zavodljivo pozira i igra se s dugom plavom kosom objavila je na Twitteru. Seksi izdanje osmišljeno je za njeno pojavljivanje u spotu Will.I.Am-a za remiks pjesme 'Scream and Shout'. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • WOMANIZER 18.02.2013.

    pošto ste me ove dane previše zaokupili brojnim odgovaranjem na članke, posebice na ovaj tek danas mogu reći i imam vremena za ono što sam htio još prvi dan! žalim što niste fanovi pa niste mogli skužiti poruku koja dopire iz ove slike- Britney uvijek ima poruku. poruka ove slike jest da se ona drži za DUGU KOSU, a sliku je objavila točno 6 godina nakon jednog jako bitnog događaja vezanog uz nju. poruka?- još sam ovdje, još rasturam, još imam liniju, još sam ovdje i ne namjeravam otići tako skoro! pripremite se za 2013. i nove rekorde i još jednu legendarnu godinu za pop scenu!

  • cardin87 18.02.2013.

    Koliko ovdje ima pacenika ! Ljudi moji je li bitno ima li klempave usi ili kratke noge ??? Nekome je to sexy, nekome ne i sta sad ? Treba nekog razapeti zbog toga ? Ne budite jadni ljudi, nadjite si zivot i uzivajte u njemu. peace

  • SekaAllTimeLow 17.02.2013.

    na drugoj slici mi izgleda koma.. ne stoji joj tak skupljena i zalizana kosa i ima klempave uši

Komentiraj...
Vidi sve komentare