To je to što me zanima!

Da zaboravi na tugu, pjevačica Céline Dion se zatrpala poslom

Moj 26. studijski album ‘#EncoreUnSoir’ je gotov, rekla je Celine. Prije pola godine pjevačica je ostala bez muža i brata. Nije se prepustila tugovanju nego se počela 'ubijati' od posla
Vidi originalni članak

Kanadskoj je pjevačici prije pola godine od raka umro suprug René Angélil, a samo nekoliko dana poslije pokopala je i brata Daniela, koji je također preminuo od zloćudne bolesti. 

Céline Dion (48) kaže kako se zbog sina René-Charlesa (15) te blizanaca Eddyja i Nelsona, nije prepustila tugovanju nego se počela 'ubijati' od posla.

- Moj 26. studijski album ‘#EncoreUnSoir’ je gotov. To će biti i moj 12. na francuskom jeziku. Jednu od najljepših pjesama napisala mi je kolegica Pink. Album je u prodaji od 26. kolovoza - izjavila je kanadska pjevačica.

Inače, emotivna Celine zaplakala je prije nekoliko mjeseci na bini u Las Vegasu. Pjevačica je u Caesars Palaceu nastupila prvi put nakon suprugove smrti.

- Tijekom godina, ja sam vidjela samo svog supruga koji je ovdje sjedio svake večeri. Svi su mislili da gledam njega, ali ja to nisam morala raditi jer sam ga vidjela pokraj sebe svaki put kada bih zatvorila oči - rekla je tada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mira&Mira 20.07.2016.

    iz krajnosti u krajnost mada je razumjem ali treba nastaviti normalnim životom...

  • rijana 19.07.2016.

    netko bi rekao u radu je spas...i ima pravo...

  • Little Tut 19.07.2016.

    Kak se nije prepustila tuzi, kada ste prije dva tjedna pisali da je u depresiji. Dajte se odlučite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare