To je to što me zanima!

Dadilja tuži Mel B: Zavela me i napila, bile smo u vezi 7 godina

ŠOKANTNI DETALJI Lorraine je u tužbi iznijela nove šokantne detalje. Tvrdi da je s Mel bila u seksualnoj vezi sedam godina. Pjevačica joj je, kaže, objasnila da su ona i Belafonte u otvorenoj vezi
Vidi originalni članak

Bivša spajsica Melanie Brown (41) prije mjesec dana podnijela je zahtjev za razvod od producenta Stephena Belafontea (41). Mel B i Stephen u braku su bili deset godina. Pjevačica je zatražila zabranu prilaska jer ju je tukao i prisiljavao na seks u troje s nepoznatim ženama.

Optužila ga je i da je imao aferu s dadiljom Lorraine Gilles (26), kojoj je napravio dijete, a ona je platila pobačaj, te da joj je platio više od dva milijuna kuna u sedam godina za čuvanje njihove kćeri Madison (5).

Lorraine je opovrgnula te optužbe i tužit će pjevačicu za klevetu. Smatra da ju je Mel u javnosti prikazala kao 'razaračicu brakova, prostitutku i ucjenjivačicu'.

U tužbi je iznijela nove šokantne detalje. Lorraine je par upoznala još kada je kao 18-godišnjakinja iz rodne Njemačke stigla u Britaniju.

Kad je Gilles počela raditi za njihovu obitelj, Mel ju je napila i zavela. Imala je grupni seks s pjevačicom i Belafonteom, a tvrdi kako joj je Mel rekla da su ona i njen suprug u otvorenoj vezi.

Osim toga, kaže da je s Mel bila u seksualnoj vezi čak sedam godina.

- Ja nisam kriva za raspad njihovog braka niti sam bila trudna sa Stephenom - tvrdi Lorraine.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • yocko 22.04.2017.

    Hahaha glumica na kvadrat,ala ih ima i ovdje puno.

  • ChiSonoIo 22.04.2017.

    A vidi glumice, valjda je prisilno bila u vezi, moš mislit....Pare njoj mirišu...;)

  • Muško 22.04.2017.

    Zanimljivo, 7 godina je cuvala kcerkicu koja ima 5 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare