To je to što me zanima!

Dado Topić zbog tučnjave završio je na psihijatriji

Tučnjava je bila na Općinskom sudu u Trogiru, a pjevač je zbog šoka i stresa prebačen u splitsku bolnicu. Policija je sudionike prekršajno prijavila
Vidi originalni članak

Pjevač Dado Topić (60) završio je u petak na splitskoj psihijatriji nakon što se potukao s nećacima i nećakinjom na Općinskom sudu u Trogiru. Pjevač se s rodbinom parniči oko vlasništva obiteljske kuće u Marini. Dado se tukao s nećacima Darijem Topićem (42), Marijem Topićem( 40) i nećakinjom Ivanom Vukmanović (37).
-  S Darijem, Marijem i Ivanom stajao sam na hodniku za vrijeme pauze. Došao je Dado i Darija je upozorio da spor oko kuće neće dobro završiti. Mislim da im je zaprijetio da će sve završiti tragično - kaže Darko Šuper (48) odvjetnik Dadinih nećaka. Dodaje da  je pjevač izgubio kontrolu i ošamario Darija. Mario je pokušao zaštititi brata primivši ljutitog strica za ruke.
- Dado se okrenuo i dva puta šakom udario je Marija. Zatim ga je udarao nogama pa opet šakama. Zaštitar je  morao zaustaviti Topića uhvativši ga za ruke s leđa - tvrdi odvjetnik.  Pjevač je odmah tražio šećera i vode, te Hitnu pomoć, koja ga je odvezla na psihijatriju KBC- a Split. Nitko od Topićevih nije ozlijeđen u tučnjavi, a Dadu su smjestili na psihijatriju kako bi se smirio. Policija će istražiti tko se s kim i zbog čega potukao, ali kako sada stvari stoje, prijavu bi mogli zaraditi svi sudionici tučnjave, nećakinja Ivana, ali i njihov odvjetnik Šuper.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • maroko 30.01.2010.

    Koliko ja znam - Dado je prodao gradilište , tj. već započetu kuću da bi isplatio Gordanu . A svi mi grešimo , pa tako i on al to nije rezlog da četvero ljudi nasrće na nekoga tko ima 60 god. Treba ih biti sram .Njihov otac ,Vilko se okreće u grobu ,a Danijel je odrastao čovjek koji ima karijeru i to dosta uspješnu i neznam baš da ga pati tamo neka kuća u Marini .

  • marijaslusaoc 30.01.2010.

    MOro je smislit takav scenarij jer ili u ludnicu ili na ulicu.Žalosno da čovjek u svojoj 60-toj godini nema sto kuna u džepu.

  • marijaslusaoc 30.01.2010.

    Pa on je već davno triba završit na psihi.Mislim da će likari imat dobar primjer za svoje studente pokazujući im lubanju sa mozgom veličine graška

Komentiraj...
Vidi sve komentare