To je to što me zanima!

Daj pare: Seal od bivše žene želi 'izmusti' 200 milijuna kuna

HOĆE POLA NJENOG BOGATSTVA Ako Sealu sud udovolji, mogla bi mu pripasti i polovica zarade koju će Heidi ostvariti do kraja karijere jer mu to omogućuje američki zakon.
Vidi originalni članak

Heidi Klum (38) vodi brakorazvodnu parnicu sa Sealom (48). Iako su potpisali predbračni ugovor čiji detalji nisu poznati, britanski pjevač od manekenke traži polovicu njezina bogatstva.

- Nema obraza. Pokazao je koliko je dvoličan. Pohlepan je i sad se želi okoristiti - rekli su Heidini prijatelji. 

Časopis Forbes njezino bogatstvo procjenjuje na više od 400 milijuna kuna. Ako mu sud udovolji, postat će bogatiji za 200 mil. kuna, a mogla bi mu pripasti i polovica zarade koju će Heidi ostvariti do kraja karijere jer mu to omogućuje američki zakon. Toga se plaši i Heidin odvjetnik. Pjevač, koji je na vrhuncu slave bio početkom 90-ih, i Heidi bili su u braku sedam godina. U karijeri je zaradio 84 mil. kuna. Njemačku manekenku navodno je varao s dadiljom. 
Početkom mjeseca Klum je na sudu u L.A.-u zatražila skrbništvo nad četvero djece: Leni (7), Henryjem (6), Johanom (5) i Loum (2).

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ivadz 30.04.2012.

    a šta nije netko nedavno pisao da imaju predbračni i da svatko odlazi iz braka s onim što je zaradio? ugl, iznenadio me njihov razvod, po medijima se uvijek pričalo najbolje o njima, a sad ispada nešto skroz drugo. zapravo samo oni znaju istinu, mediji nagađaju, izmišljaju i muzu iz njih najviše što mogu

  • modesty blaise 30.04.2012.

    pih kakav "muškarac" ! srozo se skroz....prejadan!

  • Eny_1 30.04.2012.

    govno crno ćelavo, a i ona je mutava

Komentiraj...
Vidi sve komentare