To je to što me zanima!

Dakota je bila nepodnošljiva na snimaju: U pomoć zvali Griffith

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
POPUT DIVE Glumica je na setu trećeg dijela ‘Pedeset nijansi sive’ bila toliko razmažena da je producent morao zvati njezinu majku Melanie Griffith
Vidi originalni članak

Imala je toliko prohtjeva da više nitko nije htio s njom razgovarati i cijeloj ekipi je laknulo kad je snimanje ‘Pedeset nijansi slobodniji’ završilo, kaže Dakotina kolegica sa seta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su filmski kritičari filmove “Pedeset nijansi sive” i glumu Dakote Johnson (27) proglasili groznima, to kćer holivudskih glumaca Melanie Griffith (60) i Don Johnsona (67) nije spriječilo da se uobrazi.

Njezino razmaženo ponašanje i očajne kritike filma nagnale su i njezina filmskog partnera Jamieja Dornana (35) da se već nakon prvog nastavka filma pokuša izvući iz projekta.

Prema ugovoru morao bi platiti golemu odštetu, pa je odlučio odraditi još dva filma. Njihovim svađama Dornan pripisuje i nedostatak kemije. Rekao je, navodno, da je glumiti s Dakotom uzbudljivo kao “gledati boju da se suši”.

Na kraju je redatelj morao nazvati Dakotinu majku, glumicu Melanie Griffith, da obuzda kćer.

Melanie je, kažu glumci sa snimanja, bila izbezumljena od neugode. Majka i kći i inače nisu baš u dobrim odnosima. Griffith nije htjela pogledati film “Pedeset nijansi sive” zbog kćerine golotinje. Dakota ju je zbog toga napala, i to u intervjuu na dodjeli Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • champion_1 19.09.2017.

    koga briga film je i tako smeće, ako ga niste gledali niste ništa propustili

  • Metal👊Machine 18.09.2017.

    Baš mi je sva nikakva, nimalo karizmatična, meh...

  • povijest činjenica 18.09.2017.

    ""Špic papkom" u stražnjicu i sljedeća molim!.

Komentiraj...
Vidi sve komentare