To je to što me zanima!

Dalaj Lama objavio prvi album: Glazba može pomoći ljudima na onaj način na koji ja to ne mogu

Nada se kako će album mantri i budističkih učenja, koji je nazvao 'Unutrašnji svijet', pružiti malo mira usred kaosa pandemije korona virusa i globalnih prosvjeda izazvanih smrću Georgea Floyda
Vidi originalni članak

Četrnaesti tibetanski duhovni i svjetovni vođa, Dalaj Lama, proslavio je 85. rođendan izdavanjem svog prvog albuma, piše CNN.

Nada se kako će album mantri i budističkih učenja, koji je nazvao 'Unutarnji svijet', pružiti malo mira usred kaosa pandemije korona virusa i globalnih prosvjeda izazvanih smrću Georgea Floyda

- Glazba ima potencijal da prevlada naše razlike. To nas može vratiti u našu pravu prirodu srdačnosti. Sama svrha mog života je da služim koliko mogu. Glazba može pomoći ljudima na način na koji ja to ne mogu - poručio je Lama.

VEĆ IMA SINA Gere u 70. čeka dijete: Ženu (35) je blagoslovio Dalaj Lama

'Unutarnji svijet' bio je inspiriran novozelandskom glazbenicom Junelle Kunin, koja se prva obratila Dalaj Lami oko izdavanja kolekcije svojih mantri.

Projekt, koji sadrži 11 pjesama ambijentalne, umirujuće glazbe, snimila je Kunin, a pomogao joj je suprug koji je skladao glazbu. Inače, Lami ovo nije prvi susret s muzikom.

Dobitnik Nobelove nagrade za mir se 2015. pojavio na pozornici glazbenog festivala u Glastonburyju i dostavio poruku o suosjećanju i međusobnom razumijevanju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 07.07.2020.

    o bog nam pomogo

Komentiraj...
Vidi sve komentare