Obavijesti

Show

Komentari 36

Gere u 70. čeka dijete: Ženu (35) je blagoslovio Dalaj Lama

Gere u 70. čeka dijete: Ženu (35) je blagoslovio Dalaj Lama
15

Duhovni vođa tibetanskog naroda ima veliki značaj za glumca koji si je zbog govora o kineskoj okupaciji Tibeta na Oscarima 1993. 'usporio' karijeru

VIDEO

Jako poseban trenutak. Dobili smo blagoslov za našu dragocjenost koja dolazi. Nismo tu vijest mogli objaviti prije nego što smo rekli Njegovoj svetosti Dalaj Lami, rekla je poduzetnica i novinarka Alejandra Silva (35).

Richard Gere (69) čeka dijete s 'mlađahnom' suprugom (35)
Richard Gere (69) čeka dijete s 'mlađahnom' suprugom (35)

Alejandra i njezin suprug, glumac Richard Gere (69) vjenčali su se početkom travnja ove godine, a prošlog mjeseca su španjolski mediji tvrdili da čekaju dijete. Sretnu vijest o trudnoći novinarka je objavila na društvenoj mreži nakon susreta s Dalaj Lamom u Amsterdamu. 

Dalaj Lama je titula koju nosi duhovni vođa tibetanskog naroda, a trenutačno je na toj funkciji Lhamo Dondrub. On ima veliki značaj za Gerea koji si je zbog govora o kineskoj okupaciji Tibeta na Oscarima 1993. 'usporio' karijeru. 

- Stalno su me odbijali za uloge u filmskim hitovima. Šefovi filmskih studija bili su Kinezi pa im je smetalo što sam apelirao da se prestanu kršiti ljudska prava u Tibetu - ispričao je glumac. Dodao je kako ga ni neovisni studiji nisu htjeli angažirati za uloge.

Gere je iz istih razloga 2008. pozvao na bojkot Olimpijskih igara u Pekingu, a i ranije se susretao s Dalaj Lamom. Prošle godine su pričali u Pisi kada je tibetanski duhovni vođa posjetio Italiju. 

Pisa, The Dalai Lama (accompanied by Richard Gere) meets the public and the schools

Glumac i novinarka su u vezi tri godine, a upoznali su se u luksuznom talijanskom hotelu koji je ona kupila s bivšim mužem. Poduzetnica je prošlog mjeseca objavila da ona i glumac slave tri mjeseca braka te da je to posebni trenutak u njihovom životu. 

- To je trenutak kada smo sretni ne samo jer imamo mogućnost dijeliti našu radost međusobne ljubavi s prijateljima i obitelji nego imamo i priliku izraziti naše želje za budućnost - istaknula je Alejandra. Dodala je kako mogu napraviti i duhovno putovanje u srž njihovog zajedničkog života. 

Gere već ima sina Homera Jamesa Jigmea (18) s glumicom Carey Lowell (57). 

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

 

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu