To je to što me zanima!

Dalibor Petko s Nove TV ide na CMC: 'Proradio mi je adrenalin'

Voditelj Petko je nedavno otkrio kako se zbog 'borbe' s kilogramima odlučio na liposukcijsku prehranu. Motivira ga što odmah vidi rezultate, a odlično se i osjeća kada jede, kako kaže, mediteransku prehranu
Vidi originalni članak

Radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko (40) novo je lice CMC televizije. Nedjeljom će u poslijepodnevnim satima voditi i uređivati 'Dalibor Petko Show'. 

PRATI TRENDOVE Petkove muke s ptičurinom jako su zabavile Nives i Ivanu

- Jako sam uzbuđen zbog ovog projekta. Kad me ekipa s kojom uspješno godinama surađujem na CMC festivalu, pozvala da napravim show po vlastitim zamislima, proradio mi je adrenalin kao da mi je ponovno dvadeset godina - kaže Petko. Dodaje kako je dobio 'otvorene' ruke i veliku podršku obitelji i prijatelja. 

Show će, kako tvrdi, biti glazbenog karaktera. Uz središnjeg gosta koji će svirati s bendom, u studiju će se izmjenjivati pjevači i grupe, a u svakoj će emisiji gostovat i glazbeni urednik, koji će u rubrici Radijski kutak otkriti što se trenutno najviše sluša u Hrvatskoj. 

- Osim hrvatske, nećemo zanemariti niti regionalnu scenu, a sadržaj će biti namijenjen zabavi za cijelu obitelj - kaže Petko koji sa showom kreće 1. travnja. Prije tog projekta radio je na Novoj TV gdje je vodio 'Petkom s Petkom' u sklopu INmagazina. 

Voditelj je nedavno otkrio kako se zbog 'borbe' s kilogramima odlučio na liposukcijsku prehranu. 

- Rezultati se vide odmah, a to je ono što me pokreće. Već sam za tjedan dana imao 6 kila manje i 6 centimetara manji opseg trbuha. Jedem mediteransku prehranu, meso i puno salate i osjećam se super - kaže Petko. 

Dodaje kako se s 40 godina želi osjećati i izgledati kao da ponovno ima 20-ak. S treninzima mu pomaže i jedna od najboljih prijateljica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (36). Nerazdvojni dvojac zajedno je ljetovao s kolegicom Ivanom Mišerić (32), a česti su gosti i zagrebačkih kina i restorana.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tallija 27.03.2018.

    iritantan

  • japanokinez 27.03.2018.

    Ne razumijem zašto je zabranjeno komentirati njegove seksualne sklonosti. Petko nema curu, ima skrivenog dečka a šuška se i da voli piletinu. Šta sad to nije ispravno?

  • njesra1 27.03.2018.

    Dalibor Geyko

Komentiraj...
Vidi sve komentare