To je to što me zanima!

Dalmatinac Vice i Vuittonov je miljenik, sad dolazi u Oštrovac

NOVA ZVIJEZDA Vice, kojega u Belgiji zovu Vincent, glumio je u nekoliko njihovih TV serija, a sad će gostovati u hit seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo'. Glumi Lea
Vidi originalni članak

Otac mu je iz Podstrane, majka Belgijka, a Vice Banić (26) rodio se u Duffelu. Ima dvije sestre, a zelenim očima i besprijekornim tijelom zaludio je Dolce & Gabbanu, Jeana Paula Gaultiera, Salvatorea Ferragama i Louisa Vuittona, za koje je nosio revije. Vice, kojega u Belgiji zovu Vincent, glumio je u nekoliko njihovih TV serija, snimio je dva filma i natjecao se u zabavnom showu “Ples sa zvijezdama”, a sad će gostovati u hit seriji Nove TV “Kud puklo da puklo”. Igrat će turista Lea.

- Volim Hrvatsku, Hajduk i Mladena Grdovića, na čiju pjesmu ‘Dalmatinac’ sam htio plesati u showu. Volim sjesti na splitsku rivu, piti kavu, gledati ljude oko sebe i osjećati se kao da sam na modnoj reviji - kaže Vincent. 

Dodaje kako u Dalmaciji, koju je zavoljela i njegova djevojka Belgijka, ne može odoljeti bakinim ribama na gradele i čaši vina. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TEŠKIOSIJEK 28.01.2015.

    "Volim sjesti na splitsku rivu, piti kavu, gledati ljude oko sebe i osjećati se kao da sam na modnoj reviji" hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaahahahahahahahahahahahhaha

  • dipsy2010 28.01.2015.

    Zgodan je ..... ma prezgodan .....

  • TINA77_2 27.01.2015.

    Bio bi on i moj miljenik,onak za po doma da ga imam..:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare