To je to što me zanima!

Daniel: Branka Mutti me je pokušala zavesti na farmi

Nakon ispadanja iz showa 'Farma' i odlaska s imanja, Daniel Popović u intervjuu je izjavio kako ga je Branka Mutti pokušala zavesti tijekom noći
Vidi originalni članak

Pjevač je kazao za In magazin da ga je Branka Marić Mutti (52) u sitne noćne sate pozvala da je prati do WC-a. Tvrdi da mu se ona tada počela otvoreno nabacivati.
- Ja sam to shvatio kako treba shvatiti i rekao sam joj - bez ikakvih dodira ... ja sam oženjen, ne želim nikakve komplikacije. Stop - otkrio je Daniel Popović (54) i dodao da se ona nakon toga okrenula protiv njega. Kazao je i kako je Sabinu postavio za gazdaricu nakon što mu je obećala da će staviti Branku za slugu.

RASPAD ŽENSKOG KLANA
Jelena Bosančić (25) i Nikol Bulat (22) su se posvađale sa Sabinom Čedić (22) na 'Farmi' , a Žana Štrbac (25) odlučila je da se neće miješati. Djevojkama najviše smeta Sabinina teška narav. Nikol joj je rekla kako misli da je dvolična te da joj smeta što ne želi prati suđe osim ako se pred drugima želi pokazati da je vrijedna.
- Bezobrazna si jako, kad si takva, ja ću ti uzvratiti - rekla joj je Sabina.
- Ne možeš reći da si ponosna na to kakva si. Udaljit ćeš tako od sebe sve ljude koji su dobri prema tebi - kazala joj je Jelena, no Sabina se nije dala te je prokomentirala da je ona takva te da se nikad neće promijeniti. Nikol je tada rekla kako misli da ih Sabina ne voli.
- Dosta si bezobrazna, Nikol! Radiš frku! Ako ti smetam, reci - odbrusila je Sabina.
- Ali ja ti samo ukazujem što mi smeta - rekla je u pomirbenom tonu Nikol.
- Je.... si glumica, ekstra je.... - izderala se bivša voditeljica 'Golih vijesti' nakon čega ju je Nikol zamolila da joj se više ne obraća.
- Tebi? Halo? Ja sam tebe davno pročitala, znam te već godinu dana. Ne možeš ti meni prodavat slamu - odgovorila je ljutita Sabina. Jelena je pak rekla Josipu i Nikol da je Sabina osoba koja podlo vrijeđa te da se voli osvećivati ako je povrijeđena.
- Zamisli, ona je jednoj curi koja joj se zamjerila, nakon što joj je umro tata, poslala poruku 'Je... ti mrtvog oca' - ispričala im je Jelena, a farmeri su ostali bez riječi.

BRANKA MUTTI SE LJUTI ŠTO JE SLUŠKINJA
Nakon što je izabrala Nikol za sluškinju prošlog tjedna pitala sam ju je li joj barem malo žao, a ona mi je rekla kako je to sve dio igre, prokomentirala je Jelena nakon što se Branka farmerima žalila da joj je hladno u kući za sluge. Ona je dolazila od farmera do farmera i pričala im kako je bolesna i da joj zdravstveno stanje ne dopušta da bude u hladnoj kućici. Farmeri je ipak nisu podržali već su je savjetovali da zamoli drugog slugu Kikija, s kojim se stalno svađa, da joj zapali vatru. Curavić ju je tada zamolio i da prekine ogovarati Rahimovskog jer je postala nepodnošljiva. Jelena je kasnije došla u kućicu i primijetila da tamo uopće nije hladno.
- Ma nije njoj hladno, ona je samo povrijeđena - zaključio je Kiki. Žani je teško palo što se Branka ljuti jer im ne želi napraviti kolač.

SEKSUALNA APSTINENCIJA NA FARMI
Tijekom dana Drele je imao obiteljski sastanak s farmerima.
- Primijetio sam da se na farmi događa jedan proces, a to je poprilična apstinencija od seksa, kako je podnosite - upitao je Drele, a farmeri su uglas odgovorili 'Fenomenalno'.
- Dogodio se pokušaj silovanja! Molio bi policiju i  pravne institucije da rade svoj posao - šalio se Josip.
- Ja nisam primijetila da si se ti opirao - nastavila je šalu Jelena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mp1979p 13.04.2010.

    čovjek halucinira,valjda se prepušio...ionako je samo to i radio

  • SPALATIINA 13.04.2010.

    Tebe zavest ? Pa zena ne izgeda bas tako jadna da bi pala na tebe sta tuces zene, neplacas alimentaciju,zanemarujes dicu ...pa da sigurno si bas ti najbolja prilika i ona je zbog tebe i dosla na farmu . A jadan li si ?

  • marq.fcb 13.04.2010.

    Mutti je štraca, ups hoće li sad i mene tužit kao i Olija lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare