To je to što me zanima!

Daniel Craig će ipak utjeloviti Bonda: 'Sve je to zbog love...'

Oduševljeni smo što možemo najaviti da će redateljsku palicu preuzeti talentirani Danny Boyle, kao i da je Craig ipak odlučio prihvatiti ulogu u svom petom Bond filmu, kaže producentica Broccoli
Vidi originalni članak

Iako je glumac Daniel Craig (50) još 2015. nakon snimanja prošlog filma 'Spectre' izjavio da bi si 'radije prerezao zapešća nego glumio u još jednom Bondu', prije dva dana je na službenoj stranici Bond franšize osvanulo priopćenje u kojem je glumac potvrdio da se ipak vraća ulozi Bonda, i to u 25. filmu franšize o tajnom agentu 007.

56 GODINA OD PRVOG FILMA James Bond: Od ljubavnika i ubojice sve do ranjivog agenta

Potvrdili su i da će u redateljskom stolcu novog Bonda sjediti Danny Boyle, a u službenom se priopćenju navodi da će sljedeći film o Bondu u Sjedinjene Države stići ubrzo nakon 'tradicionalnog prikazivanja u Velikoj Britaniji, koje su najavili za 25. listopada 2019.

NAPOKON! Redatelj 'Trainspottinga' će se prihvatiti režije novog Bonda

Kako danas pišu američki i britanski portali, glumca su producenti za kockarskim stolom uspjeli nagovoriti da sudjeluje u nastavku kultnog Bonda, a vlasnica franšize filmova o tajnom agentu 007 Barbara Broccoli je Craigu, još nakon snimanja zadnjeg nastavka, ponudila nevjerojatnih 150 milijuna dolara (oko 945 milijuna kuna) da sudjeluje u još dva Bond filma. Da je njegov povratak 'zaključena stvar' potvrdio je i  New York Times.

STIŽE PRINOVA Nikad nije kasno: Craig (50) i supruga (48) čekaju prvo dijete

- Oduševljeni smo što možemo najaviti da će redateljsku palicu preuzeti nevjerojatno talentirani Danny Boyle, kao i da je Craig ipak odlučio prihvatiti ulogu u svom petom Bond filmu - rekla je za britanski Times producentica Bond franšize Barbara Broccoli, koja je najavila i kako za ovaj nastavak želi da Adele ponovno snimi glazbenu temu filma. Ovaj će nastavak inače biti snimljen prema romanu 'Never Dream of Dying'  Raymonda Bensona izdanog 2001.

ČEKA SE NOVI 007 Bond evoluirao od ljubavnika i ubojice sve do ranjivog agenta

Podsjetimo, Craig je 2015. za britanski Guardian na pitanje o snimanju 25. nastavka tajnog agenta rekao:

- Trenutno samo razmišljam kako krenuti dalje i odmaknuti se od uloge agenta iz Bonda. Teško da ću ponovno glumiti tajnog agenta, a ako se i predomislim, biti će to isključivo zbog novca.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Ivan23333 27.05.2018.

    Ruzan nikakav brate

  • Ekaterina_1 25.05.2018.

    Dobar doooobaaaar mljac mljac...

  • liberal666 25.05.2018.

    najbolji bond pogotovo skyfall

Komentiraj...
Vidi sve komentare