To je to što me zanima!

Daniel Delale u RC-u Martu Žeguru zvao King Kongom

Voditelj Red Carpeta priznaje kako se uvijek pribojavao Marte s kojom je svojedobno vodio emisije. Razlog je što je viša od njega za glavu
Vidi originalni članak

Red Carpet proslavio je 300. emisiju u kojemu se prisjetio svih voditelja i voditeljica. Pred kamere Nove TV nije htjela samo Marta Žegura (26), koju je urednik i voditelj Daniel Delale u najavi nazvao King Kongom.
- Viša je od mene za cijelu glavu. Moram priznati da sam je se uvijek pomalo bojao - rekao je Delale i dodao kako neki, kad ih televizija više neće, tvrde da neće ni oni nju.
- Nisam izašla pred kamere jer sam bila na putu u Austriji. Neću pričati o svom životu jer me već godinu dana nema na televiziji. Posvetila sam se završetku fakulteta i ne znam zbog čega bi ikoga zanimalo čime se ja bavim - rekla nam je Marta. Osim “Red Carpeta” Marta je vodila emisiju o nautici “Navigator”. Nakon što je prestala s emitiranjem Marta je ostala bez angažmana.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tajnamoja 17.03.2009.

    Ženska je visoka 183, znači viša je od prosjeka, ali on je patuljak pa mu to smeta. Kad ova Stunić bude otišla, i protiv nje će imati nešto. Bitno da se ulizuje Gotovcu i radi mu besplatnu reklamu.

  • Tinami 17.03.2009.

    Pa i nije pogriješio! Žena je fakat ko od stijene odvaljena, ali takve su, uglavnom, sve te curke potekle s kamenjara. Da se netko ne bi uvrijedio, nemam niš protiv njih!!!

  • svi_smo_doma 17.03.2009.

    Meni izgleda k\'o muško...

Komentiraj...
Vidi sve komentare