To je to što me zanima!

Daniela: Napustili smo ples kao što je Janica skijanje

Vrckava voditeljica kaže da će nastaviti plesati, ali će teško naći tako dobrog partnera kao što je Nicolas. U pet emisija osvojila je najviše bodova
Vidi originalni članak

Teže bi mi palo da smo došli do finalne emisije i u njoj od žirija bili slabije ocijenjeni nego konkurenti, priča Daniela Trbović (45). U polufinalnoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” ispala je iz showa unatoč tome što je stručni žiri njoj i plesnom partneru Nicolasu Quesnoitu dodijelio najviše bodova.
- Ples je natjecanje, a veliki sportaši, poput Janice Kostelić, odlaze dok su na vrhu, dok pobjeđuju - priča vrckava voditeljica, koja je u pet emisija osvojila najveći broj bodova žirija i mnogobrojne komplimente.
- Želim nastaviti plesati, ali teško će netko moći zadovoljiti moje visoke kriterije. Nicolas je najbolji plesač u Hrvatskoj - hvali Danijela partnera.
Ispadanje iz showa voditeljica je proslavila s Nicolasom i kolegama iz kviza “Najslabija karika” koji su u svakoj emisiji zdušno navijali za njih.
- Još tjedan dana snimam 'Kariku’, a onda ću se napokon odmoriti. Za božićne kolače koje ću ispeći kupit ću isključivo hrvatske namirnice, što zbog krize svima preporučujem - veselo zaključuje Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • palača 15.12.2008.

    plesu najbolje,danijela ima pokrete profesionalne plesacice,gipka je poput balerine,znala je korake,sve,,samo klinke glasuju valjda doma za istvana i valentica,ako nije namjestaljka,klinci bolje ucite nego trosite bonove,bili su daleko bolji,svi su dobri,, trebali su pobijediti danijela i nikolas,to i suci zasigurno misle.bas ovo nije fer da ispadne neko najbolji,danijela klincima ocito nije simpaticna ,jer je iskrena zenska. valentic se tako preserav i glumata,otkad se udao za onu glupu preseratoricu mirnu maras,ta je zla,vidi se iz kilometra

Komentiraj...
Vidi sve komentare