To je to što me zanima!

Danijela Dvornik ne želi 'posvuduše' u 'Eventuši’

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Danijela još okuplja ekipu koja će zarađivati preko njezine agencije za 'najam’ poznatih. Dino je u društvu svjetskih velikana koji su preminuli 2008.
Vidi originalni članak

Eventuša’ napreduje, ali ne želim 'rentati’ osobe koje žele biti nešto što nisu, poput Simone Gotovac. Iako su traženi, nisu zaslužili toliko medijske pozornosti, rekla nam je Danijela Dvornik (40), koja je u tramvaju 40 proslavila 40. rođendan modne kuće Maxy P. Njihove kreacije namijenjene su punijim osobama, a nose ih Elizabeta Gojan, Ksenija Erker i Karmela Vukov-Colić. Najveću pozornost ipak je plijenila vidno mršavija Danijela. Udovica kralja funka priznala nam je da već pola godine redovito vježba, bez posebnih dijeta. Posjetila je i Mega Music Shop, gdje je izložila Rolandovu glazbenu oprema na kojoj je Dino radio, ali za koju nije bio toliko vezan.
- Prodali smo najskuplji klavir za 3500 kuna, a nadam se da će i sintesajzer, groove box i procesor naći kupca - kazala je Danijela.

DINO U DRUŠTVU SVJETSKIH VELIKANA KOJI SU UMRLI  2008.
TV program Turner Classic Movies (TCM) napravio je videospot u čast velikanima koji su preminuli ove godine. Na listi se našao i naš Dino Dvornik. Kralj funka društvo pravi Heathu Ledgeru, Charltonu Hestonu, Paulu Newmanu, Yves Saint Laurentu, Sydneyju Pollacku, Arthuru Clarku...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • toya 23.02.2009.

    Danijela neče posvuduše ???A šta je ona sama, molim ljepo???Ona je največa posvuduša i baš ona je ta koja je zaslužila manje medijskog prostora. Ako čemo biti iskreni, Simonica je već dosadna, ali je bar bila neka manekenka i Miss.Mediji je previše forsiraju i zato nam se i zgadila. Ali šta je molim Vas bila Danijela? Ili, šta je ona sada???Ništa. Bila je žena Dine Dvornika, a sada je udovica Dine Dvornika. Čemu onda medijski prostor njoj??? Največa posvuduša - pa ne želi posvuduše.Baš čudno.

  • natalija27 19.12.2008.

    e pa napokon je netko rekao nešto pametno o simoni...pa normalno da ne želi simonu ne bi ej ni ja

  • klek1 19.12.2008.

    To vam je sve seks,droga,alkohol.Ma pogledajte samo nju a pogotovu kćer kako izgleda,kroner

Komentiraj...
Vidi sve komentare