To je to što me zanima!

Danijela Dvornik otkrila je svoja iskustva s putovanjima: 'Svijet nije i nikad neće biti predivan'

- Putovanja nisu samo resorti gdje se ugodno smjestiš i gdje osoblje ponizno ispunjava svaku tvoju uvrnutu želju, smatra Danijela
Vidi originalni članak

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Danijela Dvornik (56) i dalje boravi na Filipinima. Proteklog tjedna bila je u gradu Manili, a ovog je u Cebuu.

Već se ranije požalila na drugačiji mentalitet, da je imala okršaj s taksistima... Moglo se zaključiti kako nije impresionirana tamošnjom kulturom. Sad je ponovno pokazala nezadovoljstvo te je ukazala na to kako putovanja nisu uvijek ugodna.

POŽALILA SE Danijela Dvornik otputovala na egzotičnu lokaciju, ali nije sve prošlo glatko: 'Tučemo se već'

- Putovanja nisu samo resorti gdje se ugodno smjestiš i gdje osoblje ponizno ispunjava svaku tvoju uvrnutu želju, gdje dopustiš sebi luksuz razmaženosti, a da ne promisliš sto se van tih zidova dešava - napisala je Danijela u utorak na Instagramu pa dodala:

- Znam, neki ne žele znati. Moram priznati da mnogo puta ni ja nisam htjela znati i izaći iz svoje zone komfora i da nije uvijek ugodno. Osim radoznalosti treba i hrabrosti da se suočiš sa istinom koja nije uvijek obojana rozom bojom. Svijet nije pravedno mjesto. Niti će ikada biti. Sve sto možeš učiniti jest da još vise cijeniš ono sto jesi i sto imaš. Ponekad jednostavno moras otići da bi se vratio.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE BABA VANGA I KAKVU SUDBINU NAM PRORIČE?

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ŠTEF75 26.01.2024.

    šljakeri rade, a paraziti putuju

  • Maricarica 24.01.2024.

    Svijet nije i nikad neće biti predivan.. sve dok nam portali prenose objave nebitnih satro influencerica

  • Zoky2222 24.01.2024.

    Svako nek radi sto god hoce i sretno.....Nit me zanima kineski zid,hotel u Iranu,pariski toranj itd..

Komentiraj...
Vidi sve komentare