To je to što me zanima!

Danijela Dvornik pohvalila se prvim plodovima s Brača, javio joj se i Charles: 'Može kruška?'

Danijela već neko vrijeme boravi u svojoj kući na Braču gdje uživa u morskom zraku i domaćem voću iz povrću. Kaže da je konačno našla svoj 'životni balans'
Vidi originalni članak

Napravim sebi drugu kavu, sjednem u hladovinu, uživam u miru, tišini i pogledu, napisala je Danijela Dvornik (56)  uz idilične fotografije s otoka Brača, gdje u novom domu uživa u miru, ali i poljoprivrednim radovima. Podijelila je bogat urod voća, jabuka i krušaka, a Charles Pearce (45), od kojeg se razvodi njena kći Ella Dvornik (32), brzo je predložio trampu. 

- Ranojutarnji bijeg u polje. Nema mi ništa draže. Napravim sebi drugu kavu, sjednem u hladovinu, uživam u miru, tišini i pogledu. I tako malo meditiram prije nego što se uhvatim posla. Pobrala sam danas sve jabuke i kruške, još čekaju smokve. Ove godine napravila sam orahovicu, a još me čeka limoncello, liker od planike, možda i amaretto mandarinetto. Priroda je darežljiva. Smokve uglavnom sušim i radim džem. Još malo da padnu vrućine, onda moram očistiti masline od vodopija i pripremiti se za berbu. I ne, nije mi teško. Volim rad u polju, dosanjala sam svoj san i sad živim taj san. I to je tako lijep osjećaj koji me napuni takvom pozitivom, iščekivanjem jer mašta ipak doživi realizaciju. I kako da budem loše volje, kako da nekoga mrzim, kako da ne poštujem prirodu s kojom sam u suživotu? - napisala je Danijela uz fotografije. 

NAKON RAZVODA ELLE I CHARLESA Danijelu Dvornik pitali gdje joj je zet, a ona je s odgovorom nasmijala svoje pratitelje

Komentari su bili puni pohvala, a brzo se javio i njen uskoro bivši zet. 

- Mijenjat ću smokvu i orah za tvoje jabuke i kruške - napisao je Charles. 

- Nee, smokve i orasi su dobri... A imam bademe i orahe - odgovorila je Danijela. 

Izgleda da Charlesu nije odgovarao ni ovaj prijedlog jer je prihvatio da je smokva u redu, ali ne i orah. 

- Ma daj, može kruška za orah? - napisao je uz emotikon srca. 

Nakon što je par potvrdio da se razvode, Charles je otputovao obitelji u London, a onda se vratio u zajedničku kuću u Istru, dok je Ella nakon njegovog puta preuzela djecu i doputovala Danijeli na Brač. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • eka mala 28.08.2023.

    Može ona i plivati,i vježbeti,i imati lijepe umjetne zube,ali to joj ništa ne pomaže!Vruća se 'ladne vode nije napila,sva sreća da živi od muževe slave jer bi bila gladna,jer ništa ne zna raditi!

  • samodanas 28.08.2023.

    Boli nju briga, gušta žena u životu

  • Pobjednik💪 28.08.2023.

    Danči, gdje su ti tvoji voćnjaci, pitam jer smo ljeti suside.

Komentiraj...
Vidi sve komentare