To je to što me zanima!

Danijela Dvornik se požalila nakon treninga: 'Nisam pazila na prehranu, kilaža mi je ista'

Čini se da se cijela obitelj Dvornik počela ozbiljno baviti treninzima i dijetama jer se i njena kći Ella u zadnje vrijeme hvali svojom novom linijom. Mama Danijela je objasnila što za nju znači vježbanje i zdrava prehrana
Vidi originalni članak

Na svom Instagram profilu Danijela Dvornik (55) pokazala je kako napreduju njezini treninzi i pohvalila se novom figurom. Otkrila je što joj najviše smeta na njoj samoj i objasnila pratiteljima zašto toliko radi na svom izgledu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vježbam i fizički napredujem. Ono u čemu stagniram je kilaža jer u zadnje vrijeme nikako da ostanem dosljedna prehrani - priznaje Danijela, a na fotografiji je pokazala da želi smršaviti u struku. Iako je svjesna da joj je neuravnotežena prehrana najveći problem zbog kojeg ne postiže željene rezultate, Danijela je ipak ponosna na svoj napredak.

- Nisam nezadovoljna samo trebam prehranu dovesti u red - kaže Dvornik.

Čini se da se cijela obitelj Dvornik počela baviti treninzima i dijetama jer se i njena kći Ella Dvornik (31) u zadnje vrijeme hvali svojom novom linijom. Danijela je objasnila i što za nju znače treninzi i zdrava prehrana. - Vježbanje je dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno), koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka sam donijela negdje u hodanju ili trčanju po prirodi - objasnila je Danijela.

UGRADILA JE EKSTENZIJE Danijela Dvornik se počastila za rođendan novom frizurom: 'Ne prepoznajem samu sebe ovako'

Podsjećamo, Ella je prošle godine angažirala privatnu trenericu koja joj pomaže s vježbama i prehranom kako bi došla do željenih rezultata. Početkom godine pohvalila se u šaljivom videu kako je uspjela smršaviti devet kilograma, a sudeći prema fotografijama, nastavila se držati treninga i dijete. Pozornost pratitelja je ukrao i njezin suprug Charles Pearce (44), koji je izgubio 20-ak kilograma. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • anade77 10.03.2022.

    Na slikama 20, uzivo 67

  • Ivan 1995 09.03.2022.

    Hoće li ovo jednom prestati mama Daniela i njena ćerka Ella. Bolja Hrvatska. Neznam samo tko im pere usrane gaćice, valjda ih i ne nose, jer tko bi to prao. Pune su vas usrane novine.

  • dejvikroket 08.03.2022.

    Starija i mlađa izoperirane... Mlađa da fascinira vepra a starija nikako naći koga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare