To je to što me zanima!

Danijela Dvornik skače na glavu

Komentara na društvenoj mreži nije nedostajalo, a jedna obožavateljica joj je napisala: 'Ništa ljepše nego vidjeti ženu u godinama koja se ponaša kao dijete'
Vidi originalni članak

Da joj godine ništa ne mogu pokazala je supruga preminule legende Dina DvornikaDanijela Dvornik (53). Na Instagramu se 'pohvalila' kako skače u more, i to na glavu.

- Kad te pukne 'ajmo skakat' u more s mostića. Ono... kao kad smo bili djeca - napisala je u opis objave koja je oduševila fanove.

Komentara nije nedostajalo, a jedna obožavateljica joj je napisala: 'Ništa ljepše nego vidjeti ženu u godinama koja se ponaša kao dijete'.

UŽIVA NA OTOKU Danijela Dvornik: 'Od kada sam došla na Brač, nisam otišla ni do Splita. Eto, toliko mi fali kopno'

Danijela, koja boravi na Braču od petog mjeseca, prije skoka u more je uživala na terasi uz glazbu i knjigu.

- Dođu mi dani i večeri kada se volim družiti sa sobom, što ne znači da ne volim društvo, ali ponekad se treba odmoriti od ljudi, dokonih razgovora i trivijalnih podataka koji mi šetaju mozgom. Jer kad si u 'malom mistu', dobiješ gomilu, htio ili ne, nebitnih informacija. Umori me to. Ugodna je večer, nadam se i vama - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Baketin 12.09.2020.

    Vidi se da je ona morska sirena, lipo i pravilno skače na glavu. Pazi se samo ježa kad izlaziš.

  • 12.09.2020.

    Posljedice skoka na glavu su očite!! Od stalne čamotinje i skače na glavu !!

  • 12.09.2020.

    Ona kao da je jedva cekala da postane udovica da bi se pobrinula o izgledu. Dok je Dino bio ziv uvijek je bila sva zapustena i neuredna. A fakat, ogromno je postignuce kad te stalno spominju kao zenu pokojnog glazbenika i ni po cemu vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare