To je to što me zanima!

Danijela: Htjela sam pokazati kako se zabavlja naša mladež

Ponesena trenutkom Danijela Martinović je odlučila stvoriti hit koji ne nastoji zamazati oči lažnim sjajem nego realno pokazati kako se zabavlja hrvatska mladež
Vidi originalni članak

Pije se Cappuccino i dupla loza, kad je kriza ili nervoza, grije nas grije, nema bolje terapije, nariče "zarazni" tekst Danijela Martinović (41) u svojoj novoj ljetnoj poskočici “Cappuccino i dupla loza”.

Poput kolegica Severine (41) i Jelene Rozge (35) Splićanka je zbrzala novu pjesmu s kojom se nada da će pokoriti terase noćnih klubova na Jadranu. Intrigantne stihove duguje trenutku prosvjetljenja kojeg je osjetila u društvu dugogodišnjeg partnera Petra Graše (37).

- Petar je gledajući televiziju komentirao kako velika većina spotova forsira glamour, jahte, skupa pića i destinacije, no oni si to kao mladi momci nisu mogli priuštiti. Rekao mi je da se njegovo društvo zabavljalo vikendom uz lozovaču, a ja sam mu na to odgovorila kako sam vikendom radije uživala u cappuccinu - priča Danijela.

Ponesena momentom odlučila je stvoriti hit koji ne nastoji zamazati oči lažnim sjajem nego realno pokazati kako se hrvatska mladež zabavlja.

- Tako je nastala pjesma, prvo sam mislila da je Petar lud kad mi je predložio da obradim tu temu, no sada vidim da je bio u pravu. Pjevam o tome da nije važno gdje si, već da je dobro društvo početak i kraj dobrog provoda - rekla je.

Za potencijalni ljetni hit krivi su Petar, Antonija Šola (34) i skladatelj Remi Kazinoti, a za melodiju, vjerovali ili ne, Roger Waters (69) to jest Pink Floyd. Naime, melodija “Cappuccino i dupla loza” nalik je Watersovoj mračnoj pjesmi "The Trial" s kultnog albuma "The Wall". Prema tome, engleski glazbenik osjećat će se kao kod kuće ako se kojim slučajem prošeće rivom prije zakazanog nastupa u Splitu dok iz obližnjih kafića trešti Danijelin hit. Možda će se samo pitati je li ga netko tražio dopuštenje za obradu njegove pjesme s kojom Danijela puni malomišćanske gaže.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • emma123 25.06.2013.

    da nije lalala

  • vilaAmalka_1 21.06.2013.

    koliko ona ima godina? da mi mater vakve pisme piva, ili one ko Severina, ja bi se pokrila keson po glavi kad izađen iz kuće.

  • ansevar 21.06.2013.

    Danijela odrasi! Da zašto te ono Tompson ostavio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare