To je to što me zanima!

Danijela iz 'Života na vagi' ljubi novog dečka: 'Najsretnija sam'

Dalmatinka je ljubavnu vezu potvrdila na društvenim mrežama. Objavila je zajedničku fotografiju s dečkom na kojoj se ljube. Na novoj vezi čestitala joj je i Marijana Džolić, poznatija kao Maca
Vidi originalni članak

Danijela Pavić (21) bivša je kandidatkinja 4. sezone showa 'Život na vagi'. U show je ušla sa 112,6 kilograma, a u finalnoj emisiji vaga je pokazala 79,2 kilograma. Nije prestala trenirati niti nakon završetka showa, a mnogi tvrde kako ju danas ne bi prepoznali. Osim zavidan gubitak kilograma, život je Danijeli donio i novu ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mršavjeli su velikom brzinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu je objavila fotografiju s novim dečkom Dujom Jelavićem. Ljube se i djeluju zaljubljeno i sretno. Uz fotografiju je sama Danijela napisala kako je sada najsretnija. 

- Ovo mi je novi dečko, prvi 'javni'. Ne želim puno iznositi o tome sada - rekla je Dalmatinka za RTL

Nakon što je objavila fotografiju u komentarima su joj ubrzo pristigle čestitke. Između ostalih, čestitkama se pridružila i Marijana Džolić (43), poznatija kao Maca. Ona je bila njezina kolegica u 'Životu na vagi'.

- Neka, neka, volite se - poručila je Maca. 

Podsjetimo, Danijela je njegovateljica iz općine Dugi Rat u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U 'Život na vagi' prijavila se jer joj je smetalo što ne može odjenuti što poželi. Sramila se ići na plažu i nije voljela svoj odraz u ogledalu. U showu je izgubila više od 30 kilograma te na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije u svojim omiljenim modnim kombinacijama.

Velika joj je želja bili otići u noćni izlazak u uskoj haljini. Po završetku showa i to joj se ostvarilo.

- Noćni izlazak u uskoj haljini je bilo nešto što sam godinama jako željela. Nakon puno truda i odricanja to se sinoć upravo dogodilo. Cijelu noć sam uživala plešući u njoj -  napisala je Danijela svojedobno na društvenim mrežama. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Phalanx' 17.07.2020.

    voli bucika analno

  • Karmelićanka 17.07.2020.

    Odlicno, mala!

  • 87f87f9f89g8 17.07.2020.

    Koji joj je dnevni meni i koje su joj aktivnosti u životu, iz toga bi sve znao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare