To je to što me zanima!

Danijela je objavila portret s Dinom i unukama: 'Bio je toliko poseban, u našim srcima je...'

'Što bi bilo, kad bi bilo - tako bi se zvala ova fotka. Koliko god nekom bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeti na crtežu', napisala je Danijela
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (54) na svome je Instagram profilu podijelila obiteljski portret na kojem se nalaze ona, pokojni suprug Dino Dvornik te unuke Balie (4) i Lumi (1).  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što bi bilo, kad bi bilo - tako bi se zvala ova fotka. Koliko god nekom bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeti na crtežu - napisala je Dvornik uz objavljenu fotografiju.

 Fotografija prikazuje nju, pokojnog Dinu te unučice Lumi i Balie, svi su zagrljeni te nasmiješeni, a u pozadini se vidi i božićno drvce.

- Ne možeš a da se ne zapitaš što bi bilo u tom trenutku, ili što mu je prethodilo, možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo, a mi iskoristili situaciju i opalili "selfie" prije nego nas skroz djeca ne iznerede -  napisala je dirljivo uz objavu te priznala kako se ne može ne zapitati što bi bilo u tom provedenom trenutku, ili što bi mu prethodilo.

- Baš mi je bude žao što unučice nije doživio, a ni one njega. Svejedno on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen, u našim mislima i srcima - napisala je emotivno Danijela uz portret koji je plod mašte umjetnika koji joj ga je i poklonio.

Svojom emotivnom objavom izazvala je lavinu reakcija vjernih pratitelja, ali i  Dininih velikih obožavatelja. 'Wow', 'kako bi Dino uživao', 'a tek one koliko bi im dida bio zabavan, 'šmrc, sigurna sam da gušta gledajući ih odnekuda', samo su neki od brojnih komentara.

'NE DA MI SE MIJENJATI BROJ' Danijelu Dvornik ne prestaju zivkati: 'Maltretiranje traje već deset godina iz cijelog svijeta'

Podsjetimo, Danijela je ovog ljeta podijelila crtež na kojem se nalazi njezina zagrljena obitelj, unuke Balie i Lumi, kći Ella (30), ali i pokojni suprug Dino Dvornik. Isti crtež na društvenim mrežama podijelila je i Ella Dvornik.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MateCarapa 16.12.2021.

    sta ste naporni sa tom babom i njenom kcerkom koja se udala za metuzalema

  • 16.12.2021.

    ...vjernih pratitelja...ha ha ha ha ha

  • Ladybug88 16.12.2021.

    Da se nije drogirao 99% bi poživio da se igra s unukama

Komentiraj...
Vidi sve komentare