Show

Komentari 9

Danijela je objavila portret s Dinom i unukama: 'Bio je toliko poseban, u našim srcima je...'

Danijela  je objavila portret s Dinom i unukama: 'Bio je toliko poseban, u našim srcima je...'

'Što bi bilo, kad bi bilo - tako bi se zvala ova fotka. Koliko god nekom bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeti na crtežu', napisala je Danijela

Danijela Dvornik (54) na svome je Instagram profilu podijelila obiteljski portret na kojem se nalaze ona, pokojni suprug Dino Dvornik te unuke Balie (4) i Lumi (1).  

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što bi bilo, kad bi bilo - tako bi se zvala ova fotka. Koliko god nekom bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeti na crtežu - napisala je Dvornik uz objavljenu fotografiju.

 Fotografija prikazuje nju, pokojnog Dinu te unučice Lumi i Balie, svi su zagrljeni te nasmiješeni, a u pozadini se vidi i božićno drvce.

- Ne možeš a da se ne zapitaš što bi bilo u tom trenutku, ili što mu je prethodilo, možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo, a mi iskoristili situaciju i opalili "selfie" prije nego nas skroz djeca ne iznerede -  napisala je dirljivo uz objavu te priznala kako se ne može ne zapitati što bi bilo u tom provedenom trenutku, ili što bi mu prethodilo.

- Baš mi je bude žao što unučice nije doživio, a ni one njega. Svejedno on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen, u našim mislima i srcima - napisala je emotivno Danijela uz portret koji je plod mašte umjetnika koji joj ga je i poklonio.

Svojom emotivnom objavom izazvala je lavinu reakcija vjernih pratitelja, ali i  Dininih velikih obožavatelja. 'Wow', 'kako bi Dino uživao', 'a tek one koliko bi im dida bio zabavan, 'šmrc, sigurna sam da gušta gledajući ih odnekuda', samo su neki od brojnih komentara.

Podsjetimo, Danijela je ovog ljeta podijelila crtež na kojem se nalazi njezina zagrljena obitelj, unuke Balie i Lumi, kći Ella (30), ali i pokojni suprug Dino Dvornik. Isti crtež na društvenim mrežama podijelila je i Ella Dvornik.

Najčitaniji članci