Show

Komentari 30

Danijelu Dvornik ne prestaju zivkati: 'Maltretiranje traje već deset godina iz cijelog svijeta'

Danijelu Dvornik ne prestaju zivkati: 'Maltretiranje traje već deset godina iz cijelog svijeta'

Danijela je sa svojim pratiteljima podijelila brojeve telefona koji se često mijenjaju, ali nikad nisu ju prestali zvati. Ipak, kasnije je otkrila da je uspjela pronaći rješenje i da će vrijeme pokazati je li se riješila poziva

Danijela Dvornik (54) se svojim pratiteljima na Instagramu požalila na problem koji ju muči godinama, a to su pozivi s nepoznatih brojeva koji joj dolaze iz različitih dijelova svijeta.

- Već 10 godina traje maltretiranje neke firme koje prodaju, valjda dionice. Ne znam. Zovu iz svih mogućih otoka na svijetu i Ujedinjenog Kraljevstva. U zadnje vrijeme zovu s hrvatskih brojeva. Imam podužu listu blokiranih brojeva - započela je Danijela objavu uz fotografiju ekrana kao dokaz o silnim pozivima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objasnila je da ne želi mijenjati svoj broj, te pitala pratitelje jesu li se oni suočili sa sličnim problemom.

- Ne da mi se mijenjati svoj broj. Postoji li neko rješenje da ih skinem s vrata? Pokušala sam sve u svojoj moći. Ima li tko rješenje? - napisala je.

Ubrzo nakon objavila je idući Instagram story s rješenjem, pa poručila da će javiti je li to zbilja pravo rješenje njezinog problema.

- Evo, treba skinuti obrazac 'Ne zovi' (HAKOM) i poslati ga svom operateru i onda oni blokiraju pozive. Probat ćemo pa javim je li bilo uspješno - zaključila je.

Podsjetimo, ne pozive s nepoznatih brojeva upozorili su mobilni operateri nekoliko puta tijekom godina, a većinom se radi o pokušajima prevare te se građane savjetuje da se ne javljaju na slične brojeve s dalekih destinacija.

Najčitaniji članci