To je to što me zanima!

Danijela Martinović iskreno: 'Prikazivana sam na pogrešan način, ali pisanje me iscijelilo'

Danijela Martinović podijelila je fotku i napisala poduži tekst o svom iskustvu kao javne osobe, te kako je počela pisati. Danijela je dijelila život s pjevačem Petrom Grašom, no odlučili su se razdvojiti nakon 24 godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (50) na svom je Instagram storyju objavila fotku i tekst u kojem je iskreno progovorila o tome kako je postala autorica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Počela sam pisati za sebe. To je bio jedan intuitivan način neke vrste iscjeljenja. Moj doživljaj svijeta je višeslojan i dubok, a često to nisam mogla iskomunicirati na pravi način.

OTVORENJE DUĆANA U ZAGREBU Danijela Martinović pozirala u čipkastoj haljini, a Šuput opet oduševila modnom odabirom

U postu se osvrnula na trenutke zbog kojih se kao javna osoba osjećala neshvaćenom ili krivo protumačenom:

- Kao javna osoba uvijek bih bila izrezana, skraćena, prikazana na pogrešan način, najbolji dijelovi mojih izjava su se micali kako bih se uklopila u neki zadani format - rekla je.

Na fotografiji gleda na morsku pučinu u uskoj crnoj haljini:

- U jednom životnom periodu jednostavno sam počela pisati i više nisam mogla bez toga - zaključila je.

Pjevačica je nedavno proslavila svoj pedeseti rođendan, a uz pjevanje istaknula je kako se bavi i pisanjem pa je povodom rođendana odlučila počastiti svoje pratitelje i trilogijom. 

Danijela i Grašo već neko vrijeme ne žive zajedno, a ove godine su potvrdili da je nakon 24 godine njihovoj ljubavi došao kraj.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ive mala 22.07.2021.

    Nemam nekakvo mišljenje o njoj, nit ju volim nit mrzim, jednostavno ne razmišljam o njoj, ali mi ju je trenutno žao, jer 24 godine nije mala stvar. Nije svima svrha života biti u braku, imat djecu i slično, ali opet s druge strane kako stariš i dolaziš doma u praznu kuću, s nikim popričati i skratiti vrijeme nije ni to život. Imaš frendove ok, super, ali i oni imaju svoj život i opet si sam. Želim joj sreću i to je to.

  • Alma Kika 22.07.2021.

    Daniela, prelijepa si, preslatka si, odlična pjevačica......ma sve super....eeeee u tome je tvoja "mana". Muškarci bježe od takvih žena jer je ugrožen njihov ego. Oni su sigurni samo kraj neugledne žene....jer jedino tako pumpaju svoj ego....i svoju nesigurnost....okreni se oko sebe i sve će ti biti jasno. Samo snažan muškarac voli imati kraj sebe snažnu i sposobnu ženu , kvalitetnu zenu....u ostalom, tebi i ne trebaju slabići. Tebi treba snažan, uspješan i ostvaren muškarac. Želim ti svu sreću ovoga svijeta😀❤️

  • 22.07.2021.

    Umišljena potrošila život za ništa, bez familije ko đukac živi! a umrijet će ko Jovanka Broz u 20 kvadrata sobe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare