Show

Komentari 17

Danijela Martinović iskreno: 'Prikazivana sam na pogrešan način, ali pisanje me iscijelilo'

Danijela Martinović iskreno: 'Prikazivana sam na pogrešan način, ali pisanje me iscijelilo'

Danijela Martinović podijelila je fotku i napisala poduži tekst o svom iskustvu kao javne osobe, te kako je počela pisati. Danijela je dijelila život s pjevačem Petrom Grašom, no odlučili su se razdvojiti nakon 24 godine

Pjevačica Danijela Martinović (50) na svom je Instagram storyju objavila fotku i tekst u kojem je iskreno progovorila o tome kako je postala autorica.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Počela sam pisati za sebe. To je bio jedan intuitivan način neke vrste iscjeljenja. Moj doživljaj svijeta je višeslojan i dubok, a često to nisam mogla iskomunicirati na pravi način.

U postu se osvrnula na trenutke zbog kojih se kao javna osoba osjećala neshvaćenom ili krivo protumačenom:

- Kao javna osoba uvijek bih bila izrezana, skraćena, prikazana na pogrešan način, najbolji dijelovi mojih izjava su se micali kako bih se uklopila u neki zadani format - rekla je.

Na fotografiji gleda na morsku pučinu u uskoj crnoj haljini:

- U jednom životnom periodu jednostavno sam počela pisati i više nisam mogla bez toga - zaključila je.

Pjevačica je nedavno proslavila svoj pedeseti rođendan, a uz pjevanje istaknula je kako se bavi i pisanjem pa je povodom rođendana odlučila počastiti svoje pratitelje i trilogijom. 

Danijela i Grašo već neko vrijeme ne žive zajedno, a ove godine su potvrdili da je nakon 24 godine njihovoj ljubavi došao kraj.

Najčitaniji članci