To je to što me zanima!

Danijela Martinović skinula se gola za časopis FHM...

Pjevačica je na snimanju nosila mornarsku kapu, sunčane naočale i bijele štiklice. Danijeli je ovo bio prvi put da se gola slikala za neki časopis
Vidi originalni članak

Nakon što se prije nekoliko tjedana na humanitarnoj priredbi u Splitu pojavila na pozornici oskudno odjevena, pjevačica je nedavno odlučila skinuti sve sa sebe. Danijela Martinović proslavila je 38. rođendan pozirajući gola za novo izdanje časopisa FHM. Index prenosi da pjevačica već na snimanju otkrila kako je vrlo zadovoljna fotografijama te da će ih jednog dana ponosno pokazivati unucima. Navodno su se urednici mučili s odlukom koju od snimaka staviti na naslovnicu. Danijela je u sretnoj dugogodišnjoj vezi s pjevačem Petrom Grašom na čijoj su vikendici snimali editorijal.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Mickyewitch 13.08.2009.

    ....svaka cast kako zenska izgleda a ima 4banke...

  • Kjara27 07.08.2009.

    moj brat je profesionalni fotograf i samo da znate danas se svaka fotografija sređuje ja sam svjedok...koži se daje ten i boja, skidaju se fleke i mladeži s kože, skidaju se bore...čak se i nebu i moru dodaju boje, zjenice se bojaju, svaka točkica se uklanja s lica, oka, vrata, usne......meni brat pokaže fotku kad završi i onda prethodnu da vidite koja razlika....tako da ove fotke jesu super ali bas me zanima kakva je prvotna!

  • Kjara27 07.08.2009.

    baha u krivu si...danijela je ta koja ne želi imati djecu jer je njoj bitnija karijera od djece...zato je i dobila crkveni razvod braka od tompsona jer nije htjela djecu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare